Dag: 27. februar 2021

Kombinerrt mosaikk og freske i Ἐκκλησία τοῦ Ἁγίου Σωτῆρος ἐν τῇ Χώρᾳ – Den hellige Frelsers kirke i Chóra, Konstantinopel, påbegynt på tidlig 300-tall. Dekorasjonene, både mosaikker og fresker, skal være utført i årene 1315-21. Helbredelsen av Simon Peters svigermor er nevnt i alle de tre synoptiske evangelier, her gjengitt etter DNB 1930: Marcus 1, […]

Les Mer...

Corona-førende på landsplan er nu Vollsmose, og derfor er Odense Kommune i kontakt med ‘moskéer og imamer om risiko for smitte til fredagsbøn’, skriver Kristeligt Dagblad. Fra TV2 Fyn – Alt for høje smittetal: To skoler i Vollsmose lukker.

Les Mer...

Jeg har længe ment, at islam er hovedfaren for vores frihed, men indser nu, at islams magtovertagelse bliver en smertelig overgangsfase, der kort efter bliver afløst af den ultimative rædsel, nemlig menneskeæderregimet i Beijing.

Les Mer...

Jyllands-Postens nuværende chefredaktør delte i sin tid parti – samt holdninger – med en islamist, der politianmeldte Jyllands-Posten for blasfemi og racisme pga tegningerne.

Les Mer...

Helsingør Kommune købte en tidligere dyrlæge- og borgmesterbolig til en libanesisk familie fra Helsingør, da de angiveligt havde chikaneret deres naboer. Kommunen brugte 500.000 på at gøre rødstensvillaen klar til udlejning. Chefen for Helsingør Kommunes center for Økonomi og Ejendomme, Michael Christensen til Helsingør Dagblad, sagde at det var den dårligst behandlede lejebolig, han havde set i sin tid.

Les Mer...