Dag: 26. januar 2021

Det Biden mister i alder tager han tilbage i radikal politik. Særlovene spyes ud i rasende fart og ikke kun raserer Biden Trumps resultater, han raserer USA i samme omgang. Hvis målet er at ødelægge USA kunne Biden ikke være mere effektiv.

Les Mer...

TV2 Online fortæller, at demonstranter lørdag afbrændte en ‘Mette Frederiksen-dukke’, der bar beskeden: ‘Hun må og skal aflives’. Politiet efterforsker nu dødstruslen, og de fleste politikere har taget afstand. Nye Borgerliges Pernille Vermund afstandtagen er dog ikke nok for Twitters overdrev.

Les Mer...

Alexandre Cabanel (1823-1889) Olje på lerret, 162,6 x 287,6 cm, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen. Fransk titel: Cléopâtre essayant des poisons sur des condamnés à mort. Alexandre Cabanel var en fremtredende representant for det franske akademiske maleri på slutten av 1900-tallet. Fra 1864 til sin bortgang var han professeur ved École des Beaux-Arts i […]

Les Mer...

Jeg undrede mig i en tidligere post over, at en udlænding der talte om finanskrisen fra en venstreorienteret vinkel, på nogen måde skulle kunne repræsentere Nye Borgerliges bagland. Berlingske har talt med vedkommende, en 39-årig iransk rapper ved navn Ali Sufi. Han hader Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og enhver form for borgerlighed.

Les Mer...

Pernille Skipper er forarget over Mette-dukken og den ledsagede dødstrussel, men hendes hukommelse er hullet som en si. Jeg husker talrige eksempler, hvor venstrefløjen har pisset på, skudt pile, kastet sten efter, afbrændt dukke, samt diverse kunstneriske bidrag der inkluderer symbolsk likvidering eller uforbeholdne dødstrusler. Det har altid været den yderste venstrefløjs modus operandi.

Les Mer...

Søndag indførte den hollandske regering et udgangsforbud mellem kl. 21.00 og 04.30. Dette førte til protester og demonstrationer i mange byer. Politiet måtte ud med hunde, heste, vandkanoner og tåregas.

Borgmesteren i Eindhoven, John Jorritsma, siger, at “vi er på vej mod borgerkrig”. Eindhoven har set de værste optøjer i 40 år efter udgangsforbuddet. 62 personer blev arresteret i Eindhoven og tæt på 200 i Amsterdam.

Les Mer...

Koronavirusset er et resultat af en type eksperiment med virus for at gøre dem mere smittsomme og farlige. Obama-administrationen blev alarmeret og forbød eksperimenterne i 2014. Men Anthony Fauci fortsatte, og han outsourcede arbejdet til laboratoriet i Wuhan. Fauci er udnævnt til Bidens rådgiver. Pandemien er en forbrydelse.

Les Mer...