Kommentar

7.000-8.000 honduranere i sammenstød med politi i Guatemala.

Det Biden mister i alder tager han tilbage i radikal politik. Særlovene spyes ud i rasende fart og ikke kun raserer Biden Trumps resultater, han raserer USA i samme omgang. Hvis målet er at ødelægge USA kunne Biden ikke være mere effektiv.

Hvor kommer dette raseri mod USA fra? USA bygger på at være noget særligt, at nationen er en undtagelse i historien. Som har formået at forene mennesker fra hele verden til at blive amerikanere.

Demokraterne er for længest slået ind på en kurs som siger at USA ikke er ekseptionelt. Obama fik spørgsmålet om det i begyndelsen af sin første periode. Hvad var så ekseptionelt ved USA? Obama svarede at alle nationer er ekseptionelle i egne øjne. Dermed afsværgede han det unikke ved at være amerikansk.

ANNONSE

Obama kom fra en radikal baggrund i Chicago, som var åbenlyst antiamerikansk.

Identitetspolitikken sprænger forestillingen om nationer og reducerer gruppen til mennesker, som er lige. Det er det stik modsatte af at være amerikansk.

Amerika bygger på tre principper: Liberty, e pluribus unum – af mange én, og In God We Trust. Til sammen danner de en amerikansk treenighed.

Demokraterne har længe ført en antiamerikansk politik. Nu er den blevet revolutionær, dvs. den udfordrer kernen af USA på alle planer: Den er også antikapitalistisk, den er antisemitisk og den begunstiger oligarkerne i Big Tech, Big Pharma og bruger heksejagt som politisk våben.

For at bryde befolkningens modstand ned, har Biden givet ordre om at standse alle udvisninger de næste 100 dage. Grænsepolitiet ICE udviste i fjor 187.000 mennesker, og rundt regnet 90 procent af dem var kriminelle. Det er disse mennesker Biden har givet ordre om skal sættes fri. Administrationen ved hvad det vil føre til: Røverier, voldtægt, tyveri og drab.

Grænsen i syd er åben og mens Trump sendte dem tilbage inden to timer, vil Biden slippe alle ind som kan sige ordet «asyl». Biden vil oversvømme USA med migranter, kriminelle og han vil give statsborgerskab til 11 millioner illegale (i virkeligheden 22 millioner). Biden har sagt at indvandrere er mere amerikanske end amerikanerne selv. Nu viser han det i praksis.

Men er det ikke samme politik som føres i Vesteuropa? Når Erna Solberg, Norges statsminister siger at aner tilbage til 1200-tallet ikke giver hende noget fortrin fremfor nyankomne?

Europas nationalstater er bygget på et andet grundlag end USA. Vi har ikke været en smeltedigel. Vi har været homogene og denne homogenitet har været forudsætningen for tillidssamfundet og velfærdsstaten. Det er helt rigtigt at tilliden kom før velfærden. 

USA havde en stejlere bakke at forcere og måtte kræve af nyankomne at de lagde deres tilhørsforhold bort og blev amerikanere. Afsværgelsen af denne patriotisme betyder slutningen på USA. USA kan ikke overleve som en hippiestat, men Biden accelerer tempoet som om han vil ødelægge så meget af det gamle USA at det aldrig kan rejse sig igen.

Derfor sættes der nu gang i en heksejagt på «højreekstreme» i militæret, ikke bare tjenestegørende, men også veteraner. Der er 18 millioner af dem.

Hvad er definitionen på en højreekstrem? Det siges ikke eksplicit og det er hele pointet. Ved at gøre 6. januar ensbetydende med folkeforsamlingen og optøjerne, glider de to sammen og Trump-fremmødte falder i den suspekte kategori.

Dette fjendebillede har CNN, MSNBC, ABC, CBS, New York Times, Washington Post, dyrket systematisk i fire år.

Bare det at stille spørgsmål ved valget kvalificerer til udrensning. Sådan opfører et regime sig som har meget at skjule. Biden og Demokraterne opfører sig som om de har stjålet valget. En tredjedel af amerikanerne og over 70 procent af Republikanerne tror det fortsat.

For første gang er der flere som mistror medierne – 56 procent – end der har tillid til dem – 46 procent. Man skulle tro at Demokraterne og medierne ville tage det til sig og spørge hvorfor. I stedet kører de på med censur og undertrykkelse. De sparker på Trump-vælgerne og skriger at de er ekstreme.

Vælgerne ser hvad de gør: De lader prisen på insulin stige til rekord niveauer, efter at Trump krævede at medicin produceret af amerikanske selskaber ikke skulle være dyrere hjemme end ude. De åbner el-nettet for udenlandsk indblanding, efter at Trump forsøgte at holde Kina udenfor.

Keystone-ledningen er skrinlagt. 11.000 arbejdspladser går tabt og USA bliver igen afhængig af udenlandsk energi.

Biden har til og med sat sig i bevægelse i Syrien, og foretaget troppeforflytninger som russerne har svaret på.

Han har ophævet forbuddet mod transpersoner i forsvaret og idræt: For første gang står klassiske feminister frem og siger at dette er et angreb, ikke bare på kvindeidrætten, men på kvinder generelt. De skal nu invaderes af mænd som siger de er kvinder, i garderober, toiletter, på boldbanen og i militæret. Homofile og lesbiske beder om at det skal være slut med at bruge LQBTQ-betegnelsen. De stiller sig ikke bag krav, som rammer dem selv. Samtidig går Biden ind for at børn helt ned til otte-årsalderen må skifte køn og der laves tv-programmer og bøger som nærmest opfordrer til at finde den skjulte identitet, som mand i en kvindekrop, eller omvendt.

Dette er nihilisme sat i system, som bryder samfundets grundbestanddel ned: kernefamilien.

Stærke kræfter står bag, med mange penge og megen aggression. Det er de samme som finansierede BLM og Antifa.

Resultatet ser vi i byer som Portland og Seattle, hvor situationen er kommet helt ud af kontrol. Demokraterne lokalt og centralt har ladet voldsbevægelser få lov til at udvikle sig ukontrolleret i tre kvart år. Det er de samme mennesker, der nu hævder at USA er truet af Trump-tilhængere.

Men værst er det nye forslag til valglov som vil gøre brevstemmer til ny føderal norm, uden krav om identifikation eller kontrol. Såkaldt ”ballot harvesting”, indsamling af stemmer, vil være tilladt. Under slagordet Alle stemmer tæller, vil Demokraterne omforme USA til et diktatur.

Republikanerne i Kongressen er tøsedrenge. Kun Trump har opslutningen og styrken til at stå imod.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE