Dag: 11. december 2020

Photochrom-kort, produsert i Zürich, 22,5 cm x 16,5 cm, privatsamling. Photochrom er, enkelt sagt, en trykketeknikk brukt til å reprodusere fargelagte svart/hvirr-fotografier, for eksempel som postkort. Teknikken ble introdusert en gang tidlig på 1880-tallet av Hans Jakob Schmid (1856–1924) – og var i bruk til den ble avløst av andre trykk-teknikker en gang etter første […]

Les Mer...

Der er registreret over 150 ofre i alderen 13–16 år i groomingsagen som er rullet op i West Yorkshire. 32 mænd, hvoraf 31 med muslimske navne, står tiltalt for de mest grusomme voldtægter, menneskehandel, overfald og andre seksuelle overgreb i to småbyer i Nordengland.

Les Mer...

Nu viser det sig, at menighedsrådet i Korsløkke Sogn i Odense ville af med præsten Massoud Fouroozandeh, fordi medlemmerne af menighedsrådet frygtede en terrorhandling, hvis Massoud Fouroozandeh var præst i sognet. Massoud Fouroozandeh skriver selv om sagen på sin Facebookprofil:

Les Mer...

Ligesom deres amerikanske forbilleder greb de danske medier med begejstring hele Ruslands-historien og har vist aldrig aldrig sagt undskyld for deres åbenlyse løgne. Hvorfor skulle de også det, når ingen kan modsige dem?

Les Mer...