Nyt

Billedet: Fra BBC’s dokumentardrama «Three Girls» om sex-groomingen i Storbritannien.

Der er registreret over 150 ofre i alderen 13–16 år i groomingsagen, som er rullet op i West Yorkshire. 32 mænd, hvoraf 31 med muslimske navne, står tiltalt for de mest grusomme voldtægter, menneskehandel, overfald og andre seksuelle overgreb.

De tiltalte overgrebsmænd skal møde i retten i Kirklee 11. og 14. december.

Mange af de tiltalte er fra industribyen Dewsbury. Vi har tidligere omtalt byen som terroristernes rugekasse. Alle byerne i Nord-England har store problemer med pakistansk sex-grooming af britiske småpiger. Dewsbury er ingen stor by, kun 60.000 indbyggere. I 2015 skrev vi om at Dewsbury var hjembyen for tre af de fire selvmordsbombere som myrdede 52 mennesker i London sommeren 2005.

Markazi-moskeen. Google maps

Det er også i Dewsbury vi finder Markazi-moskeen. Den har plads til 3.000 troende og er finansieret af Saudi-Arabien. Der findes til og med en bog om jihadismen i Dewsbury. Den hedder The Islamic Republic of Dewsbury og er forfattet af Danny Lockwood, som var redaktør af en uafhængig lokal avis, The Press.

ANNONSE

Byerne i Nordengland er deprimerende at bo i, ifølge dem som bor der. Hvert år stemmer briterne på de værste byer, og mange af dem befinder sig præcis her: Halifax, Huddersfield, Rochdale …

De store demografiske ændringer har gjort at briterne flytter ud af disse byer. I det mindste de som har råd til det. Når vi bladrer tilbage i tidligere sager vi har skrevet om fra Nordengland, ser vi at de videoer som vi linket til nu er slettet hos Youtube. Det tillades ikke at vise virkeligheden. For hvem rejser vel frivillig ind til disse segregerede islamiske enklaver?

FILE PHOTO: A view shows a new S-400 “Triumph” surface-to-air missile system after its deployment at a military base outside the town of Gvardeysk near Kaliningrad, Russia March 11, 2019. REUTERS/Vitaly Nevar/File Photo

Der er mange moskeer i Dewsbury og Batley. Batley ligger lige ved siden af Dewsbury.

 

Ingen briter tilbage i nabolaget. De forsvandt for mange år siden.

Listen over de tiltalte er:

Asif Ali (50) fra Batley

Amer Ali Hussain (42) fra Batley

Sarfraz Miraf – (45) fra Dewsbury

Nazam Hussain – (43) fra Dewsbury

Mohammed Nazam Nasser (35) fra Batley

Moshin Nadat (35) fra Batley

Michael Birkenshaw (34) fra Wakefield

Zafar Qayum (41) fra Dewsbury

Jabbar Qayum (39) fra Dewsbury

Ansar Mahmood Qayum (43) fra Dewsbury

Mohammed Tauseef Hanif (36) fra Dewsbury

Ali Hussain Shah (35) fra Dewsbury

Saleem Mohammed Nasir (44) fra Dewsbury

Amran Mehrban (37) fra Batley

Ebrahim Pandor (41) fra Dewsbury

Shakil Daji (41) fra Batley

Mohammed Imran Zada (41) fra Batley

Sarkaut Yasen (35) fra Dewsbury

Amjad Hussain (41) fra Dewsbury

Asuk Hussain (50) fra Dewsbury

Zafar Iqbal (35) fra Batley

Nasar Iqbal (35) fra Batley

Bilal Mahmood Patel (38) fra Leicester

Khurum Raziq (38) fra Heckmondwike

Irfan Khan (34) fra Batley

Omar Farooq Hussain (36) fra Dewsbury

Sarfraz Hussain Riaz (37) fra Liversedge

Rameez Cheema (33) fra Batley

Nasar Hussain (42) fra Dewsbury

Mohammed Chothia (41) fra Batley

Sajad Hussain (37) fra Batley

Yasser Ali (31) fra Dewsbury

Kort version af to af tiltalerne:

Asif Ali (50) fra Batley er anklaget for voldtægtsforbrydelser (x12), tilskyndelse til seksuel aktivitet med et barn (x2), salg af klasse B-stoffer (X1), menneskehandel (X1), medvirken til voldtægt (x1), hjælp med at udføre en forbrydelse (x1), optagelse af et modbydeligt foto af et barn (x2), besiddelse af ekstreme pornografiske billeder (x1). Han er blevet tilsagt til at møde ved Kirklees Magistrates Court kl. 14.00 den 11/12/20.

Zafar Qayum (41) fra Dewsbury anklages for voldtægt (x17), groft misbrug (x4), groft overfald (x9) overfald (x1) seksuel aktivitet med et barn (x1) seksuelt overgreb (x1) tyveri (x1) og hjælp og tilskyndelse til voldtægt (x2). Han blev tilsagt til at møde ved Kirklees Magistrates Court kl. 14.00 den 14/12/20

Alle, som ser hvor tæt man bor i disse byer, er sikre på at dette ikke har kunnet foregå uden at alle har vidst det. En gruppe på 32 mænd, som samarbejder om at voldtage unge, hvide piger, kan kun gøre det «i skjul» hvis alle, som ser det, afstår fra at sige fra. De islamiske enklaver holder sammen, uanset hvor meget råhed, vold eller terrorisme de afføder.

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE