Nyt

Danskernes fejhed er åbenbart uden sidestykke. For få dage siden kom det frem, at indbyggerne i landsbyen Hoven i Vestjylland var dybt bekymrede, fordi Stram Kurs havde købt en nedlagt friskole i byen. Til trods for at Stram Kurs i mere end et år har haft hovedkvarter i Rødkærsbro i Midtjylland uden nogen som helst problemer andet end lidt graffiti på postkassen. Og så selvfølgelig de ekstra penge som medlemmerne har lagt i Brugsen.

Nu viser det sig, at menighedsrådet i Korsløkke Sogn i Odense ville af med præsten Massoud Fouroozandeh, fordi medlemmerne af menighedsrådet frygtede en terrorhandling, hvis Massoud Fouroozandeh var præst i sognet. Massoud Fouroozandeh skriver selv om sagen på sin Facebookprofil:

“Dagens avis den 10/12 på Fyn! Vi er desværre ikke kun oppe imod en krigerisk og antidemokratisk ideologi, men nu også venstrefløjens agenter, der sidder rundt omkring og desværre også i kirkernes menighedsråd over hele landet.

ANNONSE

Her er et afgået menighedsråd med socialdemokratisk baggrund, der har forsøgt at fjerne mig fra Folkekirken, inden de forlod deres poster. Lad os håbe på, at min biskop på Fyn og vores nyvalgte menighedsråd træder i karakter og beskytter sine præster og kirkens kald og pligt mod antikristelige ideologier fremfor at holde hånden over den antikristelige ideologi islam!”

Læs hele historien i Fyens Stiftstidende.

(Foto af Vor Frelsers Kirke i Odense: Korsløkke Sogn)

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

Alle kan ikke bo i Europa