Kommentar

Medierne udviklede over tid en Trump-besættelse med patologiske træk. Alt drejet sig om Trump. 
En systemtro kinesisk økonomiprofessor står nu frem og bekræfter alt, hvad Trump og hans tilhængere er blevet hånet for at sige. Nemlig at det kommunistiske styre havde særdeles varme og lukrative forbindelser til Wall Street, så længe Obama og hans vicepræsident, Joe Biden, sad ved magten. Det var til gensidig fordel.
De amerikanske kapitalister eksporterede arbejdspladser til Kina, som dermed øgede sin økonomiske magt og fik nye muligheder for at fremme sin imperialistiske politik rundt om i verden. Kapitalisterne blev belønnet med særdeles indbringende aftaler og kunne desuden glæde sig over, at de amerikanske lønninger ikke steg, fordi amerikanske arbejdere nu skulle konkurrere med lavtbetalte udlændinge.
Så kom valget i 2016, og i modsætning til USA’s magthavende elite lod Trump sig ikke købe, men indledte tvært imod en defensiv handelskrig mod diktaturet i Beijing. Det har kommunisterne og deres allierede blandt storkapitalisterne og i Den Dybe Stat aldrig tilgivet ham. Derfor skulle han fjernes med alle midler, herunder valgsvindel.
For at aflede opmærksomheden fra bl.a. Biden-familiens lokumsaftaler med Beijing opdigtede det demokratiske parti og dets medier nogle fantastiske historier om, at Trump var agent for Vladimir Putin – som om Rusland overhovedet havde styrke til at påvirke amerikansk politik. Det blev heller aldrig forklaret, hvilken interesse Trump skulle have i at danse efter Kremls Pibe.
Men ligesom deres amerikanske forbilleder greb de danske medier med begejstring hele Ruslands-historien og har vist aldrig aldrig sagt undskyld for deres åbenlyse løgne. Hvorfor skulle de også det, når ingen kan modsige dem?
De danske medier nyder stadig godt af tvangsudskrevne skattekroner, så vi kommer sikkert ikke til at høre noget om USA’s nye, kinesiske, præsident.
ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf