Dag: 20. november 2020

Alter Kacyzne (1885–1941) Sølvgelatinkopi i Yivo Institute for Jewish Research, New York. Alter Kacyzne var aktiv både som fotograf og skribent, og dokumenterte jødisk liv i Polen. Etter det tyske angrepet på Polen i september 1939, søkte han tilflukt i det sovjet-okkuperte Lwów. Men etter det tyske angrepet på Sovjet-unionen i juni 1941, forsøkte han […]

Les Mer...

Den svenske kunstnerduo Nathalie Djurberg og Hans Berg er næppe kendt af ret mange udenfor Sverige. Men parret hører til nogen af de hotteste samtidskunstnere p.t. For et par dage siden blev deres værk Crocodile, Egg, Man fra 2012 solgt på auktion i Sverige for 16 millioner svenske kroner.

Les Mer...

Hvor længe vil befolkningen finde sig i, at statsmedierne er politikernes forlængede arm, når der skal spredes islamisk propaganda? Journalister spiller en hovedrolle i den igangværende befolkningsudskiftning.

Les Mer...

BT fortæller at gerningsmanden der kørte over for rødt, og dræbte 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen, slap med ‘én måneds ubetinget fængsel’ – Vanvidsbilist kørte over for rødt og dræbte 21-årige Ida: ‘Én måneds fængsel er så forbandet uretfærdigt’.

Les Mer...

Av Wolfgang Amadeus Mozarts (1756-1791) mange konserter for soloinstrument og orkester, er to for fløyte. Den første, i G-dur, er skrevet rundt 1777–78. Łukasz Długosz er solist med Orkiestra Filharmonii Narodowej, Warszawa, dirigent er Gabriel Chmura.

Les Mer...

Journalisten Niels Fastrup, der leverer nyheder til licensbetalerne, løfter sløret til det venstreradikale miljø, der trives på Danmarks Radio. Niels Fastrups karriere trækker tråde langt ind i det voldelige autonome miljø. 

DR’s Niels Fastrup sender et ‘like’ og giver sin opbakning til det kontroversielle tyveri og hærværk, der ender med destruktionen af en gipsbuste på Kunstakademiet. 

Les Mer...

Og så viser det sig, at busten af Frederik 5. – der havde en sort plastikpose over hovedet, da den blev skruet af soklen og senere smidt i havnen – allerede ved Charlottenborg Kunsthals Black Lives Matter-arrangement i august var blevet pakket ind i plastik.

Les Mer...

Det er hårdt at være negerkonge. Ikke alene bliver man truet og udsat for hærværk. Negerkonger bliver også udsat for den mest ubehagelige og eksplicitte dick shaming.

Les Mer...

Den yderste venstrefløj elsker tyveri, hærværk og destruktion, hvis det kan gavne den multikulturelle sag. Det understreger Alternativet med en kontroversiel udmelding. 

Det er bestyrelsesmedlemmet hos Alternativet i København, Ulla Manel Berghagen, der omfavner politisk hærværk, hvis det begås af gerningspersoner med afrikansk baggrund. 

Les Mer...