Dag: 15. november 2020

Foto: rubb Noen blomster er ivrige i den milde novemberluften. Her smiler en på plenen til Stavsberg skole, så og si på grensen Hamar/Ringsaker.

Les Mer...

Han havde truet betjentene på livet: ‘du er færdig, du er færdig’, ‘wallah koran’ og ‘jeg nakker dig’. ‘Wallah’ er arabisk for ’sværger ved Allah’, og mon ikke arabiseringen også en dag afspejles i Retskrivningsordbogen.

Les Mer...

Jeg ville faktisk have besteget rytterstatuen på Kongens Nytorv for at udråbe en ny negerkonge. Men da jeg forinden var blevet drevet væk fra Det Kongelige Danske Kunstakademi af en aggressiv studerende, følte jeg, at jeg havde fået spænding nok for den dag. 

Les Mer...

Alle skulle have lært at tabe med stil’, skrev Berlingske torsdag, og fredag er det så Børsen der vrøvler om Trumps forestående ’statskup’. De røde aviser er ikke venligere stemt, men når vi taler Trump er forskellen uanselige nuancer indenfor samme svenskrød.

Les Mer...

Fire unge AEH’ere overfalder to danskere, der begge stikkes med kniv. Tidligere på ugen faldt der dom ved Byretten i Viborg. Et år i fængsel, men tre af fire voldsmænd blev løsladt på stedet, efter tre måneders varetægtsfængsling.

Les Mer...

De officielle medier siger at dette var det sikreste valg nogensinde. Selv på Fox får man sig selv til at sige det. Nogle timer senere interviewer Lou Dobbs advokat Sidney Powell som fortæller om en valgsvindel, som vil ødelægge Amerika, hvis den får lov til at stå uantastet. Dominion-programmet blev udklækket for at Hugo Chavez skulle vinde i Venezuela.

Les Mer...

Hykleriet er ubærligt. I de mellemøstlige og venstreradikale miljøer, som Katrine Dirckinck-Holmfeld og Abbas Mroueh er en del af, ser man med stor alvor på, at andre mennesker for eksempel ødelægger en koran – som de vel og mærke selv ejer og har betalt for. 

Derimod ser man det som en selvfølge, at man stjæler og destruerer danskernes uerstattelige kulturarv – blot fordi denne kulturarv ikke passer i ens eget ekstremistiske livssyn. 

Les Mer...