Nyt

Fire unge AEH’ere overfalder to danskere, der begge stikkes med kniv. Tidligere på ugen faldt der dom ved Byretten i Viborg. Et år i fængsel, men tre af fire voldsmænd blev løsladt på stedet, efter tre måneders varetægtsfængsling. Fra TV2 Østjylland – Voldsmænd dømt – men Andreas er alligevel skuffet. Billeder af Andreas’ skader ved artiklen.

“To ar efter knivstik, to tænder og en finger, der gør ondt og følelsesløshed i venstre side af hovedet efter et brækket kindben.

Det er de fysiske gener, der i dagligdagen minder 24-årige Andreas Andersen om en skæbnesvanger badetur han sammen med en kammerat tog om natten den 26. juli i år ved Ladepladsen i Sejs-Svejbæk.

En badetur, der tirsdag nåede sin endelige konklusion, da fire unge drenge blev idømt hver et års fængsel for at have overfaldet Andreas og vennen Mads under badeturen og stukket dem begge med en kniv.

En dom, der er gjort delvis betinget, hvorfor tre af drengene allerede efter domsafsigelsen blev løsladt efter at have siddet varetægtsfængslet i tre måneder.

– Det var træls at se, at de fik lov at gå, for jeg havde jo håbet, at de skulle sidde noget mere bag tremmer. En dom på et års fængsel, der kun afføder tre måneder bag tremmer, er i mine øjne ikke et års fængsel, siger Andreas Andersen.”

“Jeg har som anklager indstillet til et års ubetinget fængsel, men fordi de er så unge, giver man det, vi kalder en kombinationsdom, hvor man får en del af straffen betinget og en del ubetinget. Det er helt normalt…” (Christian Skov Poulsen, Anklager)

ANNONSE