Kommentar

De officielle medier siger at dette var det sikreste valg nogensinde. Selv på Fox får man sig selv til at sige det. Nogle timer senere interviewer Lou Dobbs advokat Sidney Powell som fortæller om en valgsvindel, som vil ødelægge Amerika, hvis den får lov til at stå uantastet. Dominion-programmet blev udklækket for at Hugo Chavez skulle vinde i Venezuela.

Der er flere grunde til at et eventuelt valg af Joe Biden vil have mindre legitimitet end Trump i 2016: Insisteringen på at dette var “det sikreste valg nogensinde”.  Sådan karakteriserer medierne nu valget. Også på Fox sagde Eric Shawn det lørdag aften. Trumps påstande om det modsatte mødes med nedladenhed, hån og chikane.

Fox havde kaldt en computer-professor ind, som forsikrede at der ikke var noget galt med afviklingen af valget. Alt var i sin skønneste orden.

Bestillingsværk, kaldes sådanne eksperters dom. Seerne ved at ting ikke er foregået som de skulle. Så hvorfor lyve så stort? Fordi løgn på en så stor skala har en intimiderende virkning. Folk forstår at det er mægtige kræfter som står bag. De er ikke dumme. Du tør ikke sætte dig op mod selveste Magten.

ANNONSE

Fakta

Hvis du vil overbevise nogen, bør du have fakta på din side. Der findes en masse materiale om tvivlsomme sider ved stemmemaskinerne/dataprogrammet Dominion. En af dem er the Post & Mail udgivet af Sharon Rondeau. USA har mange ildsjæle som ønsker at informere offentligheden korrekt. Valgsikkerheden – valgets integritet – er afgørende for at et demokrati kan fungere. Rondeau bor i Illinois og det hun skriver om valgsikkerhed i august 2016 kan kaste lys over hvorfor mistanken om organiseret svindel er så stærk blandt de 73 millioner som stemte på Trump, ti millioner flere end i 2016.

Hvis man bliver advaret fire år i forvejen om svagheder ved de maskiner, man er afhængig af, og ikke gør noget for at afbøde det, opstår mistanken om at man ønsker et grumset farvand, et tåget landskab, som gør det vanskeligt at kontrollere hvad som er foregået.

Demokrater over hele USA, fra top til bund, har systematisk arbejdet for en sådan situation. Det gør at Republikanernes mistillid er afgrundsdyb, også til medierne som siger god for valget.

Artiklen som blev publiceret 1. september 2016 hed:

Critical Flaws in Election Security Confirmed by Dominion Voting Executive.

Vicepræsident for Dominion Voting, Eric Coomer, mødte valgstyret for Illinois for at snakke om valgsikkerhed. Han fik spørgsmål om det var muligt så at sige at luske ind ad bagdøren og manipulere det system, som tæller stemmer.

Fredag den 26. august, under et møde i Illinois State Board of Elections, blev vicepræsident for Engineering for Dominion Voting, Dr. Eric Coomer *, spurgt, om det var muligt at omgå valgsystemets software og gå direkte til datatabellerne der styrer systemerne, der kører valgene i Illinois. Hans svar var: “Ja, hvis de har adgang.”

De, der har adgang kan ændre valgresultaterne. Spørgsmålet bliver: Hvem har adgang? Sælgere, valgfunktionærer og andre som har brug for adgang?

Vi stillede Dr. Coomer det spørgsmål. Dr. Coomer svarede: ‘Leverandører, valgembedsmænd og andre, der må og skal have adgang.’

De, der har adgang går direkte til tastaturet og registreres ikke af operativsystemet. De efterlader sig ikke spor.

Det er bemærkelsesværdigt, at når nogen får adgang til disse systemer via en datatabel, gemmes deres handlinger ikke af systemet; derved gøres en opklaring meget mere problematisk. Dette strider mod Dr. Coomers forsikringer om, at systemet er sikkert.

Man skulle ikke tro det var muligt, at et land som USA ville tillade brug af sådanne maskiner. Men det har man gjort i to valg nu.,

I et interview med Lou Dobbs fortæller advokat Sidney Powell hvad de har fundet ud af: Dominion blev skabt for at Hugo Chavez kunne vinde valget i Venezuela. Også Cuba og Kina har været inde i billedet. Formålet var altså stemmemanipulering.

 

Powell siger de har beviser fra instruktioner som blev givet før valget. Hun siger Trump vandt valget i et jordskredsvalg. I så fald må mange stemmer være blevet enten slettet eller skiftet til Biden.

Justitsministeriet og FBI

Powell siger nogle af Dominion-maskinerne står i udlandet. Justitsministeriet har holdt lav profil og FBI intimiderer whistleblowere, i stedet for at komme til bunds i valgsvindelen.

Dette er i virkeligheden en ny amerikansk revolution, siger Powell. Hun siger det til Lou Dobbs, som er på samme tv-kanal som tidligere havde latterliggjort Trump. Selv indenfor Fox er modsætningerne så store og stærke.

At justitsminister Barr synes at have løbet bort og gemt sig er et tegn på at det kræver ekstraordinære egenskaber at tage kampen op. Powell har dem, det samme har Trump.

Det hører med til historien, at Document må downloade vigtige videoer som dette. Ellers forsvinder de. Google tager dem ned. De fjerner beviserne.

Beviserne forsvinder

Det er kernen ved det digitale samfund: Beviser forsvinder og efterlader ikke spor. Derfor er handlekraftige personer som Powell og Rudy Giuliani så vigtige: Beviserne må på bordet og ses i sammenhæng.

Dette er sandheden om sikkerheden ved din stemmeafgivning. Softwaresystemer, der tæller og registrerer afstemningen i Illinois og hele USA, opdateres ikke til at løse sikkerhedsproblemer, og selvom de var opdateret, kan softwaren omgås fuldstændigt ved at gå til de datatabeller, der driver systemerne.

Hvis man skal tro Post & Mail fra 2016 er der meget at grave i.

* Dr. Coomer har en hel del erfaring indenfor valgsystemer. Han havde ledende roller i både Sequoia og Smartech. Inden han kom til Dominion Voting, var Dr. Coomer Senior Information Services Manager for Smartmatic Corporation og vicepræsident for forskning og produktudvikling for Sequoia Voting Systems Inc. Læs mere om, hvordan massive stemmeuregelmæssigheder hos Sequoia og Smartech blev påstået og undersøgt over hele verden – også omfattende valget i Chicago i 2006. Wikipedia. Wikipedia.

Hvis dette er så beskidt som det ser ud til, vil det blive særdeles vanskeligt at feje al skidtet ind under gulvtæppet.

Der er for meget af den.

 

Oversættelse Karsten Søberg

 

 

 

 Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE