Kommentar

Tony Bobulinski under pressekonferencen i Nashville. 

Tucker Carlson sendte i nat et 50 minutter langt interview med Tony Bobulinski, manden der var chef for joint ventureselskabet mellem Biden-familien og kineserne, Sinohawk. Bobulinski redgjorde i detaljer for sine to møder med Joe Biden og samarbejdet med broren Jim og sønnen Hunter.

Da Bobulinski spurgte Jim, hvordan de turde holde på med forretninger over hele verden hvis Joe skulle stille op som præsident – det var forretninger i Oman, Rumænien, Luxembourg, Kazakhstan – smilte Jim og svarede: Plausible deniability. Dvs.: Vi siger det er løgn og vort navn gør at anklagerne preller af.

Det er akkurat den taktikken Bidens har brugt og de Trump-hadende medier spiller rollen som spin-doktorer for dem.

Men magtkonstellationen, som beskytter Bidens, forregnede sig på et punkt: En patriots ære. Bobulinske siger han blev rasende da han hørte lederen af efterretningskomiteen i Repræsentanternes Hus, Adam Schiff, sige at det var russerne som stod bag historien om Bidens og kineserne. Dermed beskyldte de indirekte Bobulinske for at være en russisk stråmand. Det fandt Bobulinski sig ikke i, og han gav Bidens et ultimatum: Træk udtalelsen tilbage eller jeg offentliggør alt.

ANNONSE

Bobulinski er for øvrig intet småbarn. Han er en succesrig forretningsmand med en betydelig formue. Han har resurser til at tage kampen op.

Det har Bobulinski så gjort. Han var til stede under debatten i Nashville og hørte Biden stå og lyve på podiet. Bobulinski havde holdt sin egen pressekonference hvor han viste de tre telefoner frem, han ville overlade til FBI.

Bobulinski siger han er villig til at tage risikoen ved at lægge sig ud med mægtige kræfter. Familien har allerede modtaget dødstrusler. Et team af tidligere Navy Seals beskytter dem. De bor ikke på deres registrerede adresse.

Tucker siger at der var blevet lagt stort pres på Fox News om ikke at sende interviewet. Tucker takkede Fox fordi de modstod presset.

ANNONSE