Nyt

Associated Press træder nu ind som sandhedsvidne og forsvarer af Joe Bidens omdømme, efter at republikanerne i rets- og tilsynsudvalget annoncerede sager mod præsidenten og hans familie. Republikanerne har aldrig fremlagt beviser for, at Joe og Hunter diskuterede forretninger, skriver AP. Det er ren løgn.

Højden af ​​faldet for medierne, der fungerer som propagandamaskiner for en kriminel præsidentfamilie, er stor.

Tony Bobulinski var ansat i Biden-virksomheden Skyhawk til at drive Biden-familiens forretning i lande som Kina. Han mødtes med Joe to gange, hvor de diskuterede forretninger.

Rep. Jim Jordan (R-OH), den øverste republikaner i Husets retsudvalg, stated allerede i 2020, at whistlebloweren Tony Bobulinski, en af Hunters forretningspartnere, to gange mødtes med Joe Biden for at diskutere en forretningsaftale i Kina med CEFC, Kina Energy Co.

“Jeg handlede direkte med Biden-familien, inklusive Joe Biden,” stated Bobulinski. 

“En e-mail fundet på Hunters bærbare “skitserede den foreslåede procentvise fordeling af egenkapitalen i et selskab, der er oprettet som et joint venture med CEFC China Energy Co,” reported New York Post om CEFC-energiaftalen. Det foreslåede forretningsforetagende, sendt den 13. marts 2017, indeholdt “10 forestået af H, den store fyr?”

ANNONSE

CEFC-aftalen var mellem Bobulinski, Biden-familien og højtstående medlemmer af det kinesiske kommunistparti. Bobulinski confirmed, at “den store fyr” var en reference til Joe Biden.

Men der er også en voicemail på Hunters bærbare computer, hvor Joe ringer og efterlader en besked: Der er en artikel i New York Times om forretninger med Kina, der kunne være gået helt galt for Bidens, men de går fri og Joe siger hej.

For det andet left Joe Biden en voicemail på Hunters telefon om en New York Times-historie, der rapporterede om CEFC-aftalen, hvor Joe Biden bemærkede, “Jeg tror, du er klar,” en henvisning til familiens forretningsaftale. Voicemailen modsagde direkte Joe Bidens udtalelse i 2019 om, at han og hans søn ikke havde talt om familiens forretningsplaner.

Republikanerne er sikre på, at de har våbnene til at ødelægge det, de kalder Biden Crime Family. Det er ligesom en mafiafilm, hvor de har sporene, de skal bare komme i en position i stand til at bruge dem og få dem godkendt. Det skal flertallet i Repræsentanternes Hus sørge for.

“Hej ven, det er far. Klokken er 8.15 onsdag aften. Hvis du får en chance, så ring til mig. Intet presserende. Jeg ville bare tale med dig,” said Joe Biden i lydoptagelsen.

“Jeg syntes, at artiklen, der blev udgivet online, den vil blive trykt i morgen i Times, var god. Jeg tror du er klar. Og alligevel, hvis du får en chance, giv mig et opkald, jeg elsker dig,” sluttede beskeden.

Rep. Elise Stefanik (R-NY), den tredjehøjest rangerende House Republican, sagde til New York Post, at voicemail “kun er toppen af isbjerget” angående beviserne mod “Biden Crime Family.”

“Joe Biden sagde, at han ‘aldrig talte’ med Hunter om hans forretninger. Det er simpelthen ikke sandt. Vi er nødt til at vide, hvad Joe Biden vidste, og hvornår han vidste det,” sagde Stefanik.

https://www.breitbart.com/politics/2022/11/19/fact-check-ap-falsely-claims-no-evidence-exists-joe-and-hunter-biden-spoke-about-foreign-business-deals/

 

Oversættelse: Karsten Søberg

ANNONSE