Kopierede/fra hoften

Vi kan ligeså godt sige det, som det er: I stedet for at stemme på Joe Biden som amerikansk præsident kunne de demokratiske vælgere med fordel kaste deres stemme på Kinas præsident, Xi Jinping. Han er i det mindste ved sine fulde fem, og Biden er i forvejen i lommen på Kinas kommunistiske parti.
De seneste dages afsløringer af Biden-familiens korrupte udsalg af amerikanske interesser til Beijing, gør det klart, at den kinesiske partiledelse ligger inde med så kompromitterende materiale om Joe Biden, at de blot behøver at ringe til ham for at få ham til at lystre.
Hvis Biden vinder præsidentvalget, ser det sort ud for den vestlige civilisation. Det har de danske medier desværre ikke opdaget, da de skriver af efter amerikanske, der hader Trump og gør deres yderste for at undertrykke den demokratiske korruptionsskandale.
Tucker Carlson fra Fox News har netop brugt en time på at interviewe Hunter Bidens tidligere businesspartner, Tony Bobulinski, som i detaljer dokumenterer Biden-klanens lyssky affærer med fremmede magter. De gør det ikke for at tjene amerikanske interesser, men for at berige sig selv.
Jeg kan ikke komme på et lignende landsforræderi, siden Corfitz Ulfeldt stjal den danske statskasse og 1657 meldte sig til den svenske hær.
Desværre har 50 millioner amerikanere allerede stemt.
ANNONSE