Kommentar

Gal Luft arbejdede for det kinesiske energiselskab CEFC, som Hunter Biden også malkede for penge. Da han i 2019 hørte, at Biden overvejede at stille op, kontaktede han FBI og justitsministeriet. De sendte seks mand til Bruxelles. Luft var sikker på, at det, han fortalte, ville gøre det umuligt for Biden at blive præsident. I stedet blev oplysningerne brugt til at beskytte Biden. FBI og justitsmyndighederne er blevet kriminelle institutioner.

Gal Lufts 15 minutter lange statement er noget af det stærkeste, der er blevet sagt om Bidens USA. Han er så klar og rolig og ikke den mindste tvivl om, at det han har gjort var rigtigt. Gal Luft underrettede myndighederne om Biden-familiens korruption i marts 2019. Han troede, de ville undersøge sagen. I stedet vendte de sig mod ham, hans venner og familie.

Gal Luft risikerer 100 års fængsel, hvis de amerikanske justitsmyndigheder får fat i ham. For han ved alt om Biden-familiens korruption med Kina.

Gal Luft talte i to dage med to FBI-agenter og fire efterforskere fra det sydlige distrikt i New York State Attorney’s Office i marts 2019. Han havde mange oplysninger om Biden-familien og var sikker på, at justitsmyndighederne  ville vide, hvordan de skulle bruge oplysningerne på en ordentlig måde.

ANNONSE

Hans motivation: Luft ønskede ikke, at en ny præsident skulle blive plaget af beskyldninger om at drive forretning i en anden stat, som Trump havde været.

Men Luft havde ingen anelse om, at de samme mennesker, der orkestrerede det påståede russiske samarbejde, stadig var ved magten i Washington. Løgn og bedrag er deres modus operandi. I stedet for tak fik Luft forkyndt et anklageskrift. Han risikerer 100 års fængsel og skal muligvis tilbringe resten af ​​sit liv på flugt.

Lufts historie er utrolig, og den fortæller, hvad der er sket med USA under Obama og senere Biden.

Ingen stopper Biden og hans folk. De gør, hvad de vil. Republikanerne i Kongressen er begyndt at røre på sig, men de, der lytter til Luft, forstår, at der er brug for et generalopgør.

Hvis ikke, er det slut med demokratiet i det land, der har været garant for vestlig frihed.

Først:

Gal Luft er en israelsk sikkerhedsanalytiker med eget firma og ansatte i Washington og Israel. Han er israeler.

En af kunderne var det kinesiske energiselskab CEFC. De havde et tæt samarbejde med familien Biden, og der skete der ting, som ikke tåler dagens lys.

Luft vidste meget, men han havde aldrig troet, at det ville bringe ham i fare. Da der var rygter om, at Biden ville stille op til præsidentembedet i 2019, kontaktede han FBI og justitsministeriet og tippede dem om, at han sad inde med vigtige oplysninger.

De sendte en tung, mandstærk delegation til Bruxelles: fire FBI-agenter og to statsadvokater fra det sydlige distrikt i New York, som er blevet noget af en magtbase for politiseringen af ​​retsvæsenet. Alt er muligt for dette statsadvokatur. Det er her, Trump bliver slæbt gennem møllen.

justitsministeriet (doj) sendte en delegation på seks personer til Bruxelles, to anklagere fra det sydlige distrikt i New York ved navn Daniel Reichenthal og Catherine Gauche og fire FBI-agenter, en af dem var specialagent Joshua Wilson fra Baltimore Field kontor, som tilfældigvis også dækker staten Delaware.

Hvorfor sendte FBI og justitsministeriet så mange den lange vej til Bruxelles? Fordi de forstod, at det Luft kunne fortælle var vigtigt og kunne spolere Bidens kandidatur. Var Luft “gået i æteren” ville det have underbygget, hvad Tony Bobulinski fortalte, han var en direkte forretningspartner med Bidens. Bobulinski optrådte på Tucker Carlson og fortalte detaljeret om forretningsmodellen bygget på korruption. – Men er du ikke bange for at blive fanget, spurgte han James Biden, Joes bror. -Vi har plausibel benægtelse, svarede James. Med det mente han, at så længe medierne dækker dem, er der ingen fare. Indtil videre har det holdt stik. Men alle afsløringerne gør det stadig sværere.

nu vil du spørge dig selv, hvorfor sendte regeringen så mange mennesker til Europa, hvorfor seks hvorfor ikke to

svaret er, at de godt vidste, at jeg er et troværdigt vidne, og at jeg har insiderviden om gruppen og de personer, der forgyldede Biden-familien

Gal Luft talte med amerikanerne i to hele dage i Bruxelles.

Han fortalte dem, at Hunter havde folk i både justitsministeriet og FBI, der fortalte ham, hvad der foregik, så han konstant kunne advare sine forretningspartnere og være på forkant med retshåndhævelsen. Han vidste, hvad der ville ske.

men den måske mest alarmerende information, jeg afslørede, var om en muldvarp i doj’en, der delte klassificeret information med Hunter Biden og hans kinesiske partnere

Jeg fortalte doj’en, at Hunter var tæt forbundet med en meget højtstående pensioneret FBI-embedsmand, som havde særlige fysiske kendetegn; han havde kun et øje. En af FBI-agenterne fortalte mig endda på det tidspunkt, at du ved, at det ville være meget let for os at finde ud af, for der ikke er så mange enøjede mennesker i bureauet

Hørte ingenting.

på tærsklen til valget i 2020 sendte jeg min advokat til Washington for at mødes med den fungerende viceanklager Richard Donahue for at sikre, at han blev informeret om de oplysninger, jeg havde givet hans afdeling i Bruxelles 19 måneder tidligere, og også for at advare ham om, at der evt. stadig være en muldvarp i doj’en Hr. Donahue bekræftede over for min advokat, at han var klar over mine påstande, men nu hører vi fra IRS´ whistleblower, at det var Richard Donohue selv, der suspenderede efterforskningen et par uger tidligere den 4. september 2020 med den begrundelse, at det var, citat: “for tæt på valget”.

Men tiden gik og Luft hørte ingenting. 

på tærsklen til valget i 2020 sendte jeg min advokat til Washington for at mødes med den fungerende viceanklager Richard Donahue for at sikre, at han blev informeret om de oplysninger, jeg havde givet hans afdeling i Bruxelles 19 måneder tidligere, og også for at advare ham om, at der evt. stadig var en muldvarp i doj’en Hr. Donahue bekræftede over for min advokat, at han var klar over mine påstande, men nu lærer vi fra IRS whistleblower, at det var Richard Donohue selv, der suspenderede efterforskningen et par uger tidligere den 4. september 2020 med den begrundelse, at det var citatet “for tæt på valget”.

I februar, endelig i februar, i år blev jeg arresteret på Cypern på en udleveringsanmodning fra det sydlige distrikt i New York, det samme kontor, som mødtes med mig i Bruxelles

6:29

anklageskriftet på syv punkter sagde, at jeg overtrådte loven om kontrol af I februar 2023 Luft så hurtigt som muligt Cypern, og amerikanerne ventede på ham der.

våbeneksport, og hvis jeg blev dømt, ville jeg risikere op til 100 års fængsel

6:41

Mens jeg var tilbageholdt på Cypern, blev jeg omtalt i de internationale medier som våbenhandler, selvom jeg aldrig har handlet med våben i hele mit liv. 

Når statsadvokaterne i New York og justitsministeriet sammensætter et anklageskrift, kan de koge suppe på en sten. Noget er taget herfra, noget derfra. Ting Luft sagde, kan bruges imod ham. En af anklagerne var, at han løj for FBI-agenter, men offentligheden har ikke fået lov til at se anklageskriftet.

Men det bliver endnu vildere. Luft blev anklaget for at være en uregistreret agent for en fremmed magt på grund af sit arbejde for CEFC. Men hvad med Hunter? Hvad med myndighedernes eget forhold til CEFC? De har givet firmaet lov til at oprette en humanitær organisation i USA, der indsamler penge.

den samme CFC, som den amerikanske regering hævder var forbundet med den kinesiske efterretningstjeneste og citerer “en international kriminel organisation” var en 501c3 velgørende organisation registreret i staten Virginia og godkendt af IRS (Skatteetaten)

 den samme organisation var også en stor donor til Clinton Foundation og Columbia University

unødvendigt at sige, at ingen af deres ledere blev sigtet for nogen forseelse

8:45

hvis CFC faktisk var en udenlandsk enhed, der var så tæt knyttet til Kina, hvorfor fik den lov til at fungere frit som en offentlig velgørende organisation, hvorfor udsatte regeringen skatteyderne for risikoen for at finansiere en enhed, de vidste på det tidspunkt var så kompromitteret, hvorfor advarede de ikke nogen. Er regeringens rolle ikke at beskytte sit folk?

Det hører med til historien, at da en af ​​CEFC-cheferne, Patrick Ho, kom til USA og blev arresteret, var den første person, han spurgte efter, James Biden. Hun blev dømt for bestikkelse i den tredje verden, ikke hans virksomhed i USA. Anklageren i sagen var den samme Daniel Reichenthal, som Luft stod overfor i Bruxelles. Reichenthal bad dommeren om, at den tiltalte ikke måtte have lov til at implicere politisk følsomme personer for åbne døre, og dommeren var enig. Således blev Ho forhindret i at fortælle sandheden om Biden-familien.

Luft forestiller sig, at det samme vil ske for ham, hvis han skulle stå i en amerikansk retssal. Anklageren vil forbyde omtale af politisk følsomme personer. Men Luft vil i fængsel.

Luft har et simpelt ønske: Justitsministeriet har ikke offentliggjort anklageskriftet mod ham. Gør det!

Lad Kongressen få adgang til interviewene med ham i Bruxelles, så de folkevalgte selv kan bedømme.

Repræsentanterne James Comer og Jim Jordan arbejder møjsommeligt på at afdække sandheden. De er som arkæologer, men det, der kommer frem, blandes med det, der sker i dag og risikerer at overskygge det.

Men amerikanerne rører på sig. De forstår, at styret i Washington er det mest korrupte, USA nogensinde har set, og at det skal stoppes, før det ødelægger landet.

ANNONSE