Dag: 13. oktober 2020

Johan Christian Clausen Dahl (1788-1857) Olje på lerret, 28,5 x 19,5 cm, Nasjonalmuséet, Oslo Johan Christian Dahl bosatte seg i Dresden 1818, der han i 1820 ble medlem av Akademiet, og professor der i 1824. Så vi kan med rimelig sikkerhet anta at bildet er malt i Dresden. Planter av Agave-familien er innført fra Amerika, […]

Les Mer...

Danmarks Radio satte Mads Aagaard Danielsen til at lære danskerne om digital dannelse.

Hykleriet er næsten ubærligt.

Les Mer...

Man kjenner ikke eksakt til Ludwig van Beethovens fødselsdag, men vi vet at det må ha vært før den 17. desember 1770, da han ble døpt. Og vi kan nok med sikkerhet si at vi i år kan markere hans 250-årsdag. Hans sangsyklus An die ferne Geliebte til tekst av Alois Jeitteles, ble skrevet og […]

Les Mer...

I Amy Coney Barrett har Trump og Republikanerne fundet en stjerne som overgår de fleste. Hvis Demokraterne havde været optaget af kvalifikationer ville de med det samme have set at dette er en som fylder Ruth Bader Ginsburgs sko helt ud. Men det klarer de ikke. De er forhekset af ideologi. De angriber alle som ikke deler den rette tro og specielt en konservativ kristen.

Les Mer...

Han er vært for Shitstorm, og står blandt andet bag ‘DM i hadbeskeder’, hvor diverse meningsdannere læser tilsendte ubehageligheder op. Sideløbende intimiderede han kvinder på forskellig måde, blandt andet med krænkende beskeder over sms.

Les Mer...

Nima Zamani kendte til Mads Aagaard Danielsens problemer. Men vidste ikke at de også gik ud over kvinder.

Les Mer...

I dag kan licensbetalerne høre et debatprogram på Danmarks Radio P1, der omhandler den omfattende krænkelsessag med DR-værten Mads Aagaard Danielsen i hovedrollen.

Les Mer...

De svenske myndigheder troede de havde kontrol over ballademageren Rasmus Paludan: Det var bare at holde ham ude af landet. Men så fandt Paludan ud at han var svensk statsborger og Migrationsvärket måtte give ham ret. Men Paludan agter ikke at lade sig nøje med det. Han tænker stille op til Riksdagen.

Les Mer...