Nyt

I dag kan licensbetalerne høre et debatprogram på Danmarks Radio P1, der omhandler den omfattende krænkelsessag med DR-værten Mads Aagaard Danielsen i hovedrollen.

DR-journalisterne føler, at de er inhabile i forhold til at lave et debatprogram om deres kollega, der er anklaget for voldstrusler og hadsk opførsel.
Den krænkelsesanklagede DR-vært Mads Aagaard Danielsen har været vært på P1 Debat i en årrække.
Derfor har DR hyret den tidligere fængselsstraffede journalist, Henrik Qvortrup, som afløser på dagens P1 Debat, der sendes klokken 12.15 på DR P1. Det oplyser Henrik Qvortrup på de sociale medier.
Problemet er, at DR-chefen for det radioprogram – P1 Debat – hvor Henrik Qvortrup skal styre debatten – er Henrik Qvortrups svoger.
Det er altså Henriks Qvortrups hustrus bror, der er DR-chefen, der kontrollerer det radioprogram, hvor seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen fik frie tøjler.
Henrik Qvortrups kone hedder Marie Sloma Qvortrup og hendes bror Jakob Sloma Damsholt er DR-chef for blandt andet P1 Debat.
Jakob Damsholt har tidligere været souschef på P1 og Debat. Han overtog jobbet som redaktionschef for afdelingen i foråret 2020.
Jakob Sloma Damsholt – Henrik Qvortrups svoger – har i dag ansvaret for programmer som P1 Debat, Kulturen på P1, Skønlitteratur, Debatten.
DR-chefen Jakob Sloma Damsholt har dermed været en af de DR-chefer, der har været helt tæt på seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen.
I dag skal DR-chefens svoger så rydde op efter DR-krænkeren Mads Aaagaard Danielsen.
Licens er noget, vi giver til familiemedlemmer. Det synes at være valgsproget i DR’s cheflag.
*
ANNONSE

Mest læst