Gæsteskribent

Ursula von der Leyens state of the union-tale 16. september. 

I en artikel i netavisen La Riposte kunne man forleden læse et åbent brev til præsident Macron, som lagde ud med at beskylde ham for landsforræderi, som ifølge skribenten burde føre til en retssag med en temmelig ubehagelig dom til følge. Stærke ord, men på den anden side ved ingen, hvad der præcis kan ske.

Og hvor slemt står det så til i Europa? Tja, skal man tro de mange europæiske netaviser, som kører uden om mainstream nyhederne og går helt anderledes i dybden, lever europæerne på en vulkan. At det ikke mindst skyldes den fortsat stigende, ukontrollerede indvandring stik imod europæernes ønske er ingen hemmelighed. Europæerne er ikke blevet spurgt men styres af dumdristige, korrupte politikere, ja endog i nogle tilfælde af psykopater og kriminelle, mens Ursula von der Leyen strammer skruen om os alle. Er brugen af de grove attibutiver min eget opfindelse? Nej, aldeles ikke. Det vrimler med beskyldninger og hårde ord rundt omkring i de europæiske netaviser store som små, franske, italienske .. af mere eller mindre grov karakter. Javel, stærke ord er det, men det, man skal være opmærksom på her, er den farlige, sydende vrede, der tilsyneladende er i gang med at koge op lige under overfladen. Jeg vil i den forbindelse sætte fingeren på det helt afgørende punkt: Befolkningerne bliver ikke spurgt!

Ifølge Laurent Droit, fast skribent ved avisen La Riposte, har Europa tre plager: EU, den muslimske indvandring og socialisterne, dvs. de venlige, rettænkende venstrefløjsere, pseudo socialisterne, der ikke engang ved hvad socialisme er eller var i sin historiske oprindelse, og som bag deres velmenende godhed i virkeligheden kan karakteriseres som småt begavede, hadefulde og voldelige, når de optræder i gaderne. Men det gør de ikke alle sammen. Nej, der findes skam også “kaviar socialister eller hummer socialister”, som Droit så rammende kalder dem, der bor i de dyre kvarterer, hvor de ikke risikerer at møde deres “berigere”.  For mig at se er socialismen en smuk tanke, men i virkelighedens verden en gang bluf, for hvad sker der, når de socialistiske politikere får magten? Præcis det samme. som når de liberale kommer til. De arbejder for deres egen karriere, giver sig selv privilegier og tror straks, at magten er blevet deres private ejendom. Magt korrumperer, som man siger, og alle som én klæber de til EU diktaturet i håb om at gøre deres eget svigt og bedrag mod befolkningerne til en gratis omgang.

ANNONSE

Kun få europæere har tilsyneladende forstået EU’s rolle i opløsningen af de europæiske nationer. EU, der blev udtænkt af Jean Monnet (fransk minister og bankier) mfl., skulle skabe en verden styret af den internationale højfinans. I dag kan vi se, at EU tjener  verdens herskere (Soros, Bilderberggruppen, Trilaterale, FN, EU og nu islam), som i deres sygelige fantasier vil totalforandre de europæiske lande. Også Coudenhove Kalergi skal nævnes med sin plan om Paneurope og sentensen “Kaos før ny verdensorden”. Ja det kan vi så sandelig konstatere! Og igen er dette projekt aldrig blevet lagt ærligt frem andet end i tågesnak, og europæerne er aldrig blevet inddraget. Prøv lige at slå op i Grundloven og find paragraf 20, der taler om suverænitetsafgivelse på mellemfolkeligt plan. Men EU er jo en overnational størrelse, hvis grundlov er Lissabontraktaten plus en domstol, som kan tilsidesætte danske love. Jamen ups, hvornår stemte vi om det? Og hvad blev der af den danske Grundlov?

Jeg har svært ved at forbinde EU med fred og stabilitet, snarere som en dyr fiasko, der kun kan hænge sammen ved tvang og uhæderlige fiksfakserier helt uden om befolkningernes medvirken.

Jeg har også svært ved at se, at danske politikere handler i danskernes interesse. Hvordan kan det lade sig gøre at tage til Marrakech og underskrive en pagt, der giver hele verden rettigheder i Europa, hvortil enhver kan rejse og slå sig ned? Hvornår blev den fremlagt for danskerne i ærlig version vel at bemærke. “Ikke juridisk bindende”, lød det fra Løkke Rasmussen. Hvad er det så, Ursula von der Leyen står og brygger sammen lige nu, hvor hun fordeler tusindvis af folk fra Afrika og Mellemøsten bla. til Danmark? Og retter Danmark mon ind? hmmm! hvad skal vi gætte på?

Den tredje plage er indvandringen, som medbringer en dødsensfarlig ideologi, der er i gang med at destabilisere Europa og bringe kaos og usikkerhed.

Måtte jeg få mit fredelige land tilbage, dengang en million parasitter endnu ikke havde invaderet landet. Dengang det var sikkert at gå på gaden om aftenen, stå ved et stoppested, køre i tog eller gå hjem fra en fest en tidlig morgen gennem Sødermarken oma.

ANNONSE