Dag: 23. september 2020

Den danske regering har udpeget en ny ”migrationsambassadør”, hvis opgave er at få EU til at støtte en plan om at opsamle migranter i lejre i Nordafrika. Det sker samtidig med, at EU vil offentliggøre en ny migrationspagt, hvis formål er at tvinge medlemsstaterne til at tage imod millioner fra Afrika og Mellemøsten.

Les Mer...

Jonathan Eastman Johnson (1824–1906) Olje på papp, 55,8 x 66,4 cm, Brooklyn Museum, NYC. Da bildet ble malt, hadde den nordamerikanske borgerkrigen 1861-65 pågått i ett år. I ettertiden har konflikten blitt oppfattet som en krig om slaveriet, selv om sammenhengen var noe mer komplisert. Men etter hvert ble opphevelsen av slaveriet en hovedsak. Mange […]

Les Mer...

Uppsala Akademiska Kammarkör synger, under ledelse av Stefan Parkman. Sverige, Sverige, Sverige, fosterland, vår längtans stilla bygd, vårt hem på jorden! Nu spela skällorna, där härar lysta af brand, och dåd blef saga, men med hand vid hand svär än ditt folk som förr de gamla trohetsorden: Fall julesnö, och susa djupa mo, brinn österstjärna […]

Les Mer...

Indtil for ganske få år siden var voldtægtsgreb noget sjældne. Noget uhyrligt, noget der gjorde indtryk. Der rapporteres nu om 210 båndvoldtægt på fire måneder, fra marts til juli. Kun i Berlin.

Les Mer...

Coronaregler og påbud påtvinges i stigende grad den danske befolkning. Og nu vækker endnu en smittefarlig muslimsk corona-begivenhed forargelse.

5. september 2020 bliver der afholdt et kæmpe tyrkisk massebryllup i nogle islamiske selskabslokaler i Storkøbenhavn.

Les Mer...

Danske medier er fyldt med historier om kvindechikane begået af lumre journalister på landets statsstøttede redaktioner.

Ingen taler derimod om den åbenlyse chikane og fornedrelse af kvinder i islam. For eksempel bliver kvinder gemt væk og forbudt at deltage i begravelser.

Les Mer...