Nyt

Coronaregler og påbud påtvinges i stigende grad den danske befolkning. Og nu vækker endnu en smittefarlig muslimsk corona-begivenhed forargelse.

5. september 2020 bliver der afholdt et kæmpe tyrkisk massebryllup i nogle islamiske selskabslokaler i Storkøbenhavn.

På fotoet ses en kønsopdelt kædedans, hvor de tyrkiske kvinder står tæt på dansegulvet.

“Selv om det ser hyggeligt ud, så er der en kæmpe smitterisiko i forhold til coronavirus. De rører ved hinanden og danser meget tæt,” fortæller en professor i virologi fra Aarhus Universitet.

To dage efter det tyrkiske bryllup indfører sundhedsmyndighederne strammere coronaregler i hovedstadsområdet. Man indfører blandt andet, at man højst må samles 50 mennesker.

“Jeg bliver både forarget og vred, når jeg ser sådan noget,” siger borgmester Jesper Würtzen.

Men ordene fra den socialdemokratiske borgmester klinger hult. Netop Socialdemokratiet er en af hovedarkitekterne bag den katastrofale masseindvandring fra Stormellemøsten og Afrika.

De uansvarlige danske politikere har opdyrket de muslimske parallelsamfund, hvor man ikke lytter til myndighederne. Her gælder kun koranens ord.

Socialdemokratiet og de andre multikulti-partiers uansvarlige indvandringspolitik er direkte skyld i, at danskernes frihed inddrages. Det indrømmer borgmesteren:

“De (muslimerne, red,) lader hånt om de tiltag, vi har taget for at begrænse smitten. Det rammer også andres frihed (danskernes, red),” siger Jesper Würtzen.

Indehaveren af de muslimske selskabslokaler i Skovlunde, der ligger tæt på København, lyver efterfølgende om det tyrkiske massebryllup:

“Optagelserne er fra tidligere…Vi har ikke pligt til at udtale os til dig,” lyder afvisningen fra Recai Ucar, direktør i Azuray Møde- og Eventcenter.

En tyrkisk dj, der satte gang i corona-dansegulvet, bekræfter i første omgang, at det store massebryllup fandt sted 5. september 2020.

Senere trækker den tyrkiske dj sine ord tilbage. I islam kalder man det ‘taqiyya’ – en nødløgn som muslimer kan bruge for at beskytte deres religion.

Faktum er, at danskernes frihed indskrænkes. Og en hyklerisk rød borgmester skyder skylden på muslimernes opførsel.

*

Mere om muslimske festligheder, der fører til coronasmitte, her

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE