Nyt

Det samfund, der ignorerer: Illustrationsfoto fra voldtægt i Belgien.

Indtil for ganske få år siden var voldtægtsgreb noget sjældne. Noget uhyrligt, noget der gjorde indtryk. Der rapporteres nu om 210 båndvoldtægt på fire måneder, fra marts til juli. Kun i Berlin.

Sig ikke, at det ikke giver indtryk. Sig ikke, at du ikke justerer din opførsel som pige. Men siger du det til dem, der ikke forstår, hvad der sker med byerne i Vesteuropa? Advarer du dem? Eller er du tavs for de kriminelle? Fordi du ved, at det er dem, du hjælper med din skam?

Hvad tror du er fremtiden for disse piger?

50 af ofrene er børn og teenagere op til 16 år, og ud af 50 er 16 af dem under 14 år.

Det er råheden og brutaliteten, der rammer en: Kvinder / piger er bytte, som du kan røve på gaden og gøre hvad du vil med. Der er ingen, der beskytter dem.

ANNONSE

En 33-årig mistænkt gerningsmand, Wisam BB, er ifølge Der Spiegel blevet anklaget for fire ekstremt alvorlige voldtægter, og hans ofre er så traumatiseret af det, han beskyldes for at have gjort mod dem, at han skal føres til et andet rum. , når de skal vidne.

I to tilfælde er det to unge kvinder i alderen 19 og 21, der med en måneds mellemrum er blevet passet af 33-åringen og hans venner om natten, mens de var på vej hjem og tvunget ind i hans varevogn og voldtaget af flere mennesker.

I to andre tilfælde beskyldes 33-åringen for at have voldtaget to kvinder i sin lejlighed i 2018 og 2019. Den yngste af ofrene var 14 år, skriver Der Spiegel.

Voldtægtssagen understreger den grufulde virkelighed i Berlin, hvor 210 ‘ekstremt ydmygende voldtægter’ eller gruppe-voldtægter er blevet rapporteret på kun fire måneder – fra marts til juli i år – ifølge Der Spiegel,

Når mænd opfører sig sådan, er det fordi der ikke er nogen konsekvenser. Ikke konsekvenser, der respekteres. Tyske domstole og tyske fængsler skaber ingen frygt. Fordi afskrækkelse ikke er formålet med tysk kriminalomsorg. Det er blevet opgivet, fordi det var uciviliseret. Når barbariet igen bebuder sin ankomst, er man forsvarsløs.

Hvor er feministerne? Hvor er mændene?

Midt om natten i januar passede den 33-årige mand, hans lillebror og en tredje endnu ukendt gerningsmand ifølge Der Spiegel en 19-årig kvinde på gaderne i Berlin. De kvalt hende og løftede hende op i varevognen, hvor to mænd voldtog hende.

Så tog de hende med til en lejlighed, hvor de voldtog hende igen. Hvis hun ikke gjorde retfærdighed, truede de med at bringe seks mænd til for at hjælpe dem. I alt mishandlede de hende i fire timer, før de kørte hende til Charlottenburg-distriktet i Berlin og efterlod hende der.

Mindre end en måned senere løftede den 33-årige og tre ukendte gerningsmænd igen en ny kvinde i deres varevogn, hvor de voldtog hende igen, mens hun blev udsat for kvælningsforsøg, skriver Der Spiegel.

Juridiske dokumenter beskriver, hvordan kvinden efterfølgende havde så alvorlig åndedrætsbesvær, at hun frygtede at dø af den.

Ifølge Der Spiegel er den 19-årige kvinde, der blev voldtaget i januar, nu så traumatiseret, at hun ikke kan sove om natten og lider af angst. Da hun skulle vidne i retten, fandt det sted via en videoforbindelse, mens de anklagede mænd blev ført ind i et andet rum.

Wisam BB beskyldes også for at have begået yderligere to voldtægter i sin lejlighed i 2018 og 2019 af en pige, der kun var 14 år for første gang.

Denne brutalitet udfolder sig i Sverige hver eneste dag. Det har allerede nået et niveau, hvor det overvælder retsvæsenet, fordi politikere nægter at tage ansvar.

Hvis disse mænd skal stoppes, skal det enten være udvisning eller tilbageholdelse på ubestemt tid eller endnu mere drastiske foranstaltninger.

Før eller senere vil sådanne løsninger dukke op.

Indtil videre ofrer vesteuropæiske lande deres kvinder.

Ækel voldtægtssag ryster tyskerne: Unge kvinder blev hevet ind i varevogn midt om natten

 

ANNONSE