Nyt

Nu kommer der for første gang ansigt på en af de indvandrere, der står bag den eksplosive spredning af coronavirus i Danmark.

Den iranske migrant Armita Afshari og hendes mand afholdt 29. august 2020 en fest, der bliver skæbnesvanger. Det hele ender med, at 45 gæster bliver smittet.

Flere hændelser peger på, at coronasmitten spredes til den lokale folkeskole, der kommer i medierne.

En ny indvandrersmittekæde er startet, og befolkningen har udsigt til flere mundbindskrav, opholdsforbud og tvangslukninger af erhvervslivet.

Hovedpersonen i smittekæden, Armita Afshari, er en mellemøstlig indvandrer, der har brugt den danske gæstfrihed til at få en dyr uddannelse samt andel i velfærdssamfundets bekostelige glæder.

I 2006 udtaler iranske Armita Afshari, at hvis Dansk Folkeparti får mere indflydelse, er det ikke utænkeligt, at den iranske kvinde rykker teltpløkkerne op og bosætter sig i et andet land:

“Jeg gider ikke være utilpas i det her land,” udtaler Armita Afshari, der er født i Iran.

Sådan gik det som bekendt ikke. Armita Afshari rejste ikke væk. De danske skattekroner lokkede for meget i sidste ende.

Danskerne får lov at betale for Armita Afsharis uddannelse.

Hun har tre sønner. Hendes bror er ansat på Rigshospitalet i København.

For få uger siden sprang coronabomben. Der blev smittet til højre og venstre med viruspartikler, da Armita Afsharis mange gæster slog sig løs til festen sidst i august.

Den iranske indvandrer satte egne behov over det danske samfunds fællesskab.

I alt blev omkring 30 gæster smittet ved Armita Afsharis fest. Siden blev cirka 15 ægtefæller, der også deltog i festen, men først efterfølgende blev smittet af partneren hjemme, testet positive.

De danske sundhedsmyndigheder talte hurtigt 45 positive coronatest. Disse mennesker kan potentielt have spredt mere virus, som ikke kan opspores. En virusbærer kan have handlet i Netto, fyldt benzin på bilen eller have haft andre gøremål, hvor viruspartikler spredes

ANNONSE

De 45 positive testresultater kan henføres direkte til festen. Langt de fleste gæster fik først en positiv coronatest op mod fire dage efter det smittefarlige arrangement.

“Vi er rigtig ked af I er kommet i denne situation … Please don’t hate us,” lød sms’en til festdeltagerne fra Armita Afshari og hendes mand, da sandheden gik op for dem.

Det er efterhånden en kendt sag, at en betragtelig del af smittespredningen med den frygtede Covid-19 virus kommer fra indvandrermiljøerne.

De mange migranter, der typisk kommer fra muslimske lande, holder massebegravelser eller enorme fester, hvor deltagerne smitter hinanden. Der er tale om kulturer, hvor man ikke respekterer eller lytter til de danske myndigheder.

I Aarhus har det somaliske miljø startet voldsomme smittekæder, der endte med, at byens offentlige transport vaklede, fordi de somaliske chauffører kom i karantæne.

Det var i Aarhus, at der for første gang blev indført mundbindskrav i den offentlige transport. Et krav, der nu har bredt sig til hele landet.

Senere har pakistanske migranter spredt virus over hele København samt i de indvandrertunge omegnskommuner. I otte forstadskommuner stod pakistanerne på et tidspunkt for omkring halvdelen af alle smittede.

Også hos pakistanerne mener man, at coronasmitten kan henføres til en kæmpe fest. Her skulle angiveligt 300 til 400 pakistanere have deltaget i de smittefarlige festligheder.

De danske sundhedsmyndigheder har, i den politiske korrektheds tjeneste, haft travlt med at fortie sammenhængen mellem den muslimske masseindvandring og coronaspredningen.

Da sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, holder pressemøde i september, advarer han danskerne mod at afholde fester. Sundhedsdirektøren opfordrer befolkningen til at rykke de større familiebegivenheder, hvis det er muligt.

Søren Brostrøm fremhæver til pressemødet en særlig fest som skræmmeeksempel. Men sundhedsmyndighederne fortæller ikke, at det drejer sig om præcis den fest, der er arrangeret af iraneren Armita Afshari.

Danskerne får ganske enkelt ikke sandheden omkring de faktiske omstændigheder fra Sundhedsstyrelsen.

Armita Afshari forsikrer, at der ikke var tale om en decideret ‘abefest’, da 45 af hendes gæster ender som coronasmittede.

“Der var så god energi, folk var glade, der var så meget kærlighed i luften, folk var helt høje af alt det, der skete under middagen,” siger Armita Afshari tre uger efter coronafesten.

Undervejs i lørdagens fest holder Armita Afsharis 68-årige mor en tale:

“Jeg kommer jo fra Iran, og min mor kan godt nogle gange have lidt svært ved at udtrykke sig på dansk, men hun gjorde det … Det gjorde stort indtryk,” siger Armita Afshari.

Den iranske familie har været i Danmark siden slutningen af 1980erne, og moren har ikke evnet at lære dansk på normalt niveau. Den iranske kvinde var 35 år, da hun rejste til Danmark med hele den iranske klan.

Mandag efter festen holdt værtsparret fri og gjorde rent. Og her begynder corona-sms’erne at vælte ind med smittede gæster.

“Hele min verden faldt fra hinanden. Det var det, der ikke måtte ske,” siger Armita Afshari.

Den iranske kvinde bliver coronatestet tre dage efter den skæbnesvangre fest. Prøven er positiv.

Seks-syv familier fra lokalområdet, der deltog i coronafesten, blev også smittet. 13 af deres børn gik i den lokale folkeskole i dagene efter festen. Mindre børn blev sendt i daginstitutioner.

Enkelte af børnene blev i slutningen af ugen testet positive, og det er uklart om de mandag og tirsdag, hvor de var i skole, har kunnet smitte andre børn med coronavirus.

Der har også været lærere på den lokale folkeskole, der siden blev testet positive.

“Vi kan ikke se, hvordan de smittede lærere har noget med os at gøre. Men vi er jo heller ikke de eneste, der har holdt fest den weekend. Mange fester har jo været skubbet, og jeg tror ikke, vi kan tage ’æren’ for alle smittekæder,” lyder bortforklaringen fra Armita Afshari

Flere årgange på den lokale folkeskole blev sendt hjem. Og skolen fik tvivlsom omtale af den lokale TV 2-regionalstation, da mange klassetrin var påvirket.

Faktum er, at en smittefarlig fest blev afholdt. Og festens iranske midtpunkt var en af de 45 smittede. De danske sundhedsmyndigheder bruger netop denne fest som skræmmeeksempel. Men fortier det mellemøstlige aspekt.

Armita Afshari kom til Danmark med sin iranske klan, da hun var syv år. Siden har hun raset mod den indvandrerkritiske højrefløj, lavet ‘humanitært arbejde’ i udlandet og fået en tandlægeuddannelse på skatteydernes regning

Og det er ikke tilfældigt, at den iranske indvandrer valgte tandlægevejen. Armita Afshari har lagt vægt på at få en uddannelse, som giver hende mulighed for at rejse væk fra Danmark, hvor hun har udtrykt stor utilfredshed med specielt Dansk Folkeparti:

“Tandlæge og medicin er fag, hvor man ikke er så bundet til Danmark. Det er fag, som åbner for mange muligheder,” siger Armita Afshari i 2006

Armita Afshari hader indvandrerkritikere og udviser ikke samfundssind, når det kommer til coronasmitte.

“Det er alligevel også mit land,” udtaler iranske Armita Afshari og hentyder til Danmark.

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE