Kopierede/fra hoften

Utilpassede migranter i Danmark er kendt for at smide ‘offerkortet’, når der rettes et kritisk fokus på integrationsproblemerne med vold og kriminalitet.

Faren til den tyrkiske voldsmand Mehmet Ali Yücelbaş er ingen undtagelse. I hans øjne er det indvandrerkritiske politikere som Rasmus Paludan, der er det store problem.

“Det er jo åbenlyst, hvad manden (Rasmus Paludan, red.) vil, og det er at sprede had imellem danskere og anden etniske baggrunde (indvandrere, red.),” udtaler Yusuf Yücelbaş.

En nærmest ironisk udtalelse. For det er nemlig ikke Rasmus Paludan, der spreder had i Danmark. Det er derimod Yusuf Yücelbaş’ voldskriminelle søn – Mehmet Yücelbaş.

I sommeren 2020 rystes Danmark af en uhyggelig voldsvideo, der spredes på de sociale medier. Den voldelige Mehmet Ali Yücelbaş overfalder en ung dansk dreng i et butikscenter i Sønderborg.

Mehmet Ali Yücelbaş slår og sparker voldsofferet i hovedet og truer med at knivstikke den lyshårede dreng. Ydmygelserne kulminerer, da Mehmet Ali Yücelbaş tvinger offeret til at kysse sine sandalbeklædte fødder.

I stedet for at opdrage sin søn retter Yusuf Yücelbaş kritik mod den nationalsindede højrefløj i Danmark.

“Jeg vil som indvandrer opfordre jer allesammen til at tage afstand fra ham islam-muslim provokatøren Rasmus Paludan,” skriver Yusuf Yücelbaş og understreger, at muslimer bliver:

“Stemplet som psykopater” og “idioter”.

Netop de prædikater passer perfekt på Yusuf Yücelbaş’ voldskriminelle søn, der har spredt en hadsk dominanskultur på dansk jord.

Flere fagprofessionelle, med indsigt i indvandrermiljøet i Danmark, har berettet om årsagerne til den voldelige opførsel fra ikke-vestlige indvandrere.

I de muslimske parallelsamfund er det normalt at bruge hårdhændede opdragelsesmetoder. Desuden medfører en lavere dannelse og samfundsindsigt hos personer i indvandrermiljøet en social arv, hvor unge migranter og efterkommere mangler empatiske evner.

ANNONSE

Det er blandt andet derfor, at en overrepræsentation hos indvandrerne finder det naturligt at ty til voldelige handlinger mod vantro danske ofre.

Pizzabageren Yusuf Yücelbaş stammer fra Güveççi, der ligger fem timers kørsel syd for Istanbul. Men den tyrkiske migrant har slået sig ned i Sydjylland sammen med store dele af Yücelbaş-klanen.

Mange lokale beboere, blandt andet omkring Aabenraa, melder på de sociale medier om en tyrkisk familie, der ikke har formået at tøjle den voldskriminelle Mehmet Ali Yücelbaş.

Den tyrkiske voldsmand beretter selv på sociale medier, at han har været indblandet i et knivstikkeri. Dette skulle, ifølge Mehmet Ali Yücelbaş, være grunden til det voldelige overfald på den unge danske dreng.

Yusuf Yücelbaş er fraskilt og har tre børn med en kurdisk kvinde. Han driver spisestedet ‘Agerskov King of Pizza’ i Sønderjylland, der er kendt for sine et-kilo tunge burgere.

Yusuf Yücelbaş har, trods en årrække som indvandrer i Danmark, ikke glemt sit fokus på hjemlandet:

“Vi er alle sammen søstre og brødre, og Tyrkiet er vores allesammens land,” lovpriser Yusuf Yücelbaş, da han udtaler sig om indvandrere i Danmark.

Yusuf Yücelbaş har, som foruroligende mange tyrkiske migranter, et godt øje til hjemlandets diktator – Recep Tayip Erdogan – der ligger i konstant islamistisk ordkrig med store dele af den vestlige verden.

“Jeg har respekt for det, han (Erdogan, red.) har gjort indtil videre. Nogle kalder ham diktator, men i så fald ville jeg ønske, at alle diktatorer var som ham,” udtaler Yusuf Yücelbaş til Danmarks Radio.

Den tyrkiske pizzabager – Yusuf Yücelbaş – har ikke taget offentligt afstand fra sin voldskriminelle søn. Mehmet Ali Yücelbaş er i øjeblikket på fri fod, men han efterforskes af Syd- og Sønderjyllands Politi.

Yusuf Yücelbaş har til gengæld nemt ved at udskamme Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Der er tale om et kæmpe tyrkisk selvmål. For Yusuf Yücelbaş og hans bundkriminelle søn er et tænderskærende eksempel på den mislykkede integration. Skriften på væggen kan aflæses i voldsstatistikkerne, hvor indvandrermænd fra Stormellemøsten og Afrika fylder op.

En voldskultur, der nu rammer danske børn og unge.

Yusuf Yücelbaş burde feje for egen dør og håndtere sin voldskriminelle søn. Danskerne har fået nok.

 

Læs udtalelserne fra Yusuf Yücelbaş’ datter Sinem Yücelbaş, der kalder sin brors voldshandling for en ‘fejl’ og danskerne for racister

Se også Tyrkisk overfald på dansk dreng: Muslimer bakker op om gerningsmandens familie

ANNONSE