Dag: 17. september 2020

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606-1669) Sepia, penn, lavering og noe rødt og gult kritt på papir, 13,5 x 17,9 cm, The Morgan Library & Museum, New York. Ved siden av oljemaleriene har Rembrandt etterlatt seg en mengde trykk og tegninger, fordelt på et utall muséer og samlinger. Mesteparten er ikke utstilt, så man kan som […]

Les Mer...

Det var den 18-årige albaner, Kodran Zimberi, der blev likvideret fredag aften i Hovedstadsområdet.

Kodran Zimberi bliver skudt i hovedet med et enkelt skud, hvorefter to gerningspersoner flygter ud i aftenmørket.

Les Mer...

En 53-årig tunesisk mand, der blev deporteret fra Italien i 2015, stak præst Roberto Malgesini ihjel i den norditalienske by Como tirsdag morgen.

Malgesini var kendt i byen for sin omsorg for de svageste medlemmer af samfundet, især de hjemløse, hvad enten de var indvandrere eller indfødte, siger La Stampa.

Les Mer...

Nikolaj Karlovitsj Medtners (1880-1951) musikk er noe jeg har fordypet med i relativt sent. Nå spilles han til gjengjeld sent og tidlig her i huset. Emil Gilels gir oss en fantastisk versjon av op. 38 nr. 1.

Les Mer...

En skandale har ramt politiets og militærets bevogtning af den danske grænse.

En indvandrer, der skulle holde andre udlændinge ude af Danmark, er anklaget for tyveri fra politiets grænseafdeling.

Les Mer...

Demokratiet er truet, og muslimske Sikandar Siddique har frit spil i medierne. I september kommer det frem, at Sikandar Siddique ikke vil forbyde shariabevægelsen Hizb ut-Tabrir. Anderledes ser det ud, når talen falder på partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Så fordufter alle tanker om demokrati og ytringsfrihed hos Sikandar Siddique

Les Mer...

“Venstrefløjen i USA har mistet grebet. Den er klar til at støtte ikke bare fredelige demonstrationer, men også voldelige optøjer, tyverier og andre slags kriminalitet”. Niall Ferguson

Les Mer...

Professor Mikkel Thorup, en værdipolitisk hardliner til venstre for midten, fortalte, at flygtningene i den græske Moria-lejr var som flygtende tyske jøder før 2. Verdenskrig.

Les Mer...

Nigel Farage har længe hævdet, at franske skibe eskorterer migranter, der prøver at krydse den engelske kanal til britiske farvande, men fænomenet er ikke blevet observeret af journalister indtil nu.

Les Mer...