Kommentar

Kongens have. Foto: Steen Raaschou

Jeg havde lige dagen forinden set et umotiveret knivangreb i Tyskland eller Sverige, og jeg tænkte: “Det er et spørgsmål om tid, inden det sker i København.” Jeg tænkte først og fremmest på en jihadist, eller en migrant der ‘bare hader Europa,’ og dem er der en hel del af, som Thilo Sarrazin siger i sin seneste bog. Vi er en leddeløs kultur, der har besluttet os for at lide, eller at vore børn skal. Vi er som de shiitiske flagellanter, vi lider, men vi er rene og gode.

Det var den sidste af to meget varme dage i begyndelsen af ugen, vi ville have det hele med og ville tage vores middag i Kongens Have på skovtursmaner. Da vi var ved at være færdige ved 19 tiden, blev vi på fem meters afstand passeret af en svært paranoid schizofren afrikaner af sudanesisk-somalisk udseende. Han var i vildt skænderi med sine dæmoner.

Jeg var på vagt med det, jeg nu kan forsvare mig med, men han værdigede os ikke et blik og gik imod Sølvgade udgangen. Fem minutter senere rejste vi os for at gå en runde i varmen og haven inden solnedgang. Omtrent samtidig hørte vi sirener. Flere og flere, og da vi nærmede os udgangen så vi også politibiler. Da havde jeg lagt to og to sammen.

ANNONSE

Her hvor den afskyelige overklasse bor

Umotiveret knivoverfald mod 40 årig kvinde viste det sig at være i krydset Sølvgade-Kronprinsessegade. Kvinden var på vej ind i ambulancen, ovefladisk såret, men hun kunne have mistet sit liv. Det kan gå meget, meget værre, som man kan se af Josehpine Conlons skæbne. Hun var ude for noget lignende i Streatham sidste år. Også en af de afrikanere der invaderer Europa med vores overklasses velsignelse.

Jeg afgav vidneforklaring til politiet, og jeg ser han er anholdt her onsdag aften. Politiet er givetvis stødt på ham før uden at ane, hvad de skal stille op med ham.

Jeg er voldsomt pikeret over, at dette nu er hvad man risikerer på gaden i København. Dette endda i multikulturalister, Radikale og Enhedslistefolks yndlingskvarter i nogle trygge kilometers afstand til “multikulturen.” Her hvor denne afskyelige overklasse bor, der lader sine ideer rive landet ned over hovedet på andre mindre heldigt stillede, bare de selv bor i tryghed.

Jeg ved, dette er ret almindeligt i Sverige, men det er det altså ikke i Frederiksstaden. Endnu. Hvis du mister nære og kære på denne måde, vil jeg foreslå dig at retsforfølge de skyldige i, at dette overhovedet er muligt, og det er politikere. De er blevet en fysisk trussel imod deres folk, og det er på tide, vi gør dem opmærksom på det så det ikke kan misforstås.

Medierne nævner ikke mandens etnicitet eller psykiske forfatning med ét ord, så overfaldet må stå som en ren gåde for alle, der har læst om det.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria