Dag: 14. september 2020

Albrecht Dürer (1471–1528) Etsning. 39,3 x 23 cm, Statens Museum for Kunst, København Muséets danske titel er Bortførelse på en enhjørning, alternativt Proserpinas rov. Motivet virker avgjort mytologisk – men man vet rett og slett ikke om det er basert på noen myte, og det er ikke usannsynlig at det rett og slett er et […]

Les Mer...

“Pernille Rosenkrantz-Theil udtrykker sympati overfor Sofie Linde i forhold til de 12 år gamle verbale overgreb, mens hun selv for netop 12 år siden var en af de allerførste til at erklære Jeppe Kofod sin uforbeholdne støtte.”

Les Mer...

Den politiske aktivist, Candace Owens, har udpeget Black Lives Matter, medierne, de knælende sportsfolk og underholdningsindustrien som ansvarlige for lørdagens nedskydning af to politifolk – en kvinde og en mand – i Compton, Californien. En mand gik hen til deres bil og skød dem i hovedet.

Les Mer...

Den 18. marts 2003 iscenesatte AFA-forgreningen Globale Rødder en aktion mod daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen og udenrigsminister Per Stig Møller.

Les Mer...

Forrige uge kunne BT afsløre, at afviste/udviste asylansøgere på Udrejsecenter Kærshovedgård ved Ikast, de senere måneder har stået bag flere voldelige overfald

Les Mer...

“Satire er ikke at grine ad andre. Satire er, at noget får os til at le sammen. Og vi kan kun le sammen, når vi alle kan se komikken.”

Les Mer...

I foråret 2019 kommer der frem, at Helsingør Kommune vil målrette særlige sosu-uddannelser mod ikke-vestlige migranter i det kriminelle ghettoområde Nøjsomhed.

Planen er, at det betændte boligområde skal slettes af regeringens ghettoliste. Derfor har man i sinde at uddanne indvandrere og asylansøgere fra Nøjsomhed-ghettoen til sosu-medarbejdere.

Les Mer...

Metoo-søgelyset peger på den øverste ledelse i Danmarks Radio. Her har druk og fornedrende opførsel overfor yngre kvindelige medarbejdere været accepteret.

Det er den tidligere generaldirektør for Danmarks Radio, Hans Jørgen Jensen, der, ifølge vidneberetningen, har haft svært ved at holde sig fra de våde varer – samt en ung kvindelig medarbejder.

Les Mer...