Nyt

Hassan Preisler skriver på Facebook om udenrigsminister Jeppe Kofod, men også om de mange kendte kvinder, der støttede ham i sin tid:

“Ja, der er en rådden struktur! Pernille Rosenkrantz-Theil udtrykker sympati overfor Sofie Linde i forhold til de 12 år gamle verbale overgreb, mens hun selv for netop 12 år siden var en af de allerførste til at erklære Jeppe Kofod sin uforbeholdne støtte. Det var netop kommet frem, at den 34-årige udenrigsordfører ubeskyttet tog mødommen på en pige, som få dage forinden var fyldt 15. Det skete på Esbjerg Højskole, hvor han netop havde undervist, og pigen henvendte sig efterfølgende for at diskutere forhold, der handlede om Yemen. Han bad hende følge med sig op på et værelse. I “Det, vi taler om” gengiver Henrik Qvortrup de uhyggelige øjenvidneberetninger fra pigens venner, der trængte ind på værelset. Her sad hun og græd i badekarret, mens Jeppe Kofod gemte sig under sengen. “Affæren” skal ikke koste Jeppe Kofod “den mindste flig” af karrieren, mente Pernille Rosenkrantz-Theil altså. Hun gav i øvrigt udtryk for, at hun syntes, at DSU’erne overreagerede, da de efterfølgende bortviste Jeppe Kofod fra højskolen og fortsatte kritikken af ham. Siden blev der angiveligt lagt låg på sagen, og i dag repræsenterer udenrigsminister Jeppe Kofod altså Danmark overfor omverden, mens Pernille Rosenkrantz-Theil er vores Børne- og Undervisningsminister. Henrik Qvortrups beskrivelse kan høres fra 1:22:30 lige her.

Se også
The Horror 13 (Det tabte paradis / Satan – den faldne engel – bringer COVID-19 ned på jorden / replik til Gustave Dore)

ANNONSE