Nyt

Illustrationsfoto

For nogle uger siden gik medierne i selvsving fordi Martin Henriksen delte en Uwe Max Jensen-artikel, der problematiserede at en radikal afghaner var sagsbehandler i Udlændingestyrelsen. Her en historien fra DF-mediet Dit Overblik – Mand dømt til udvisning får familiesammenføring med kone og større børneflok.

“En syrisk mand, der afsoner en fængselsdom og er dømt til udvisning af Danmark, har fået familiesammenføring med sin syriske kone og en større børneflok.

Manden er idømt fem års fængsel. Han er psykisk syg og anbragt på en institution. Når han har afsonet, skal han udvises af Danmark. Alligevel er hans kone og parrets børn nu kommet til Danmark, hvor de har fået opholdstilladelse.

Familien ankom i juli til Sorø, hvor manden har haft bopæl på et tidspunkt. De mødte op foran rådhuset i Sorø og blev herfra i første omgang placeret på en campingplads i kommunen. I mellemtiden skulle Udlændingestyrelsen overfor kommunen have erkendt, at der er sket en fejl – at familiesammenføring er givet på et fejlagtigt grundlag. Derfor blev familien fragtet til Sandholmlejren, hvor de efterfølgende har valgt at søge asyl. De har nu fået en opholdstilladelse i Danmark.”

ANNONSE