Nyt

Salen er fyldt med unge højskoleelever, mens en burkaklædt kvinde holder oplæg om islam.

Dette er et tilbagevendende syn på Krogerup Højskole i Nordsjælland, der jævnligt inviterer burkaklædte islamister, der går i ‘dialog’ om den kvindefornedrende burka.

“Disse oplæg er altid virkelig berigende for os og eleverne … Det tydeliggør, hvordan niqab ikke står i vejen for en god og berigende dialog,” fortæller den anonyme islamist på højskolen.

Der er ikke muligt at identificere den tildækkede islamist. Men tidligere har den 31-årige burkaklædte Sarah Ali holdt oplæg på den islamiserede højskole.

Sarah Ali har en fortid på det venstreorienterede Det Fri Gymnasium på Nørrebro, der har en tæt tilknytning til det venstreradikale miljø i København. Sarah Ali kalder sig ‘Sarah Lima’ på de sociale medier.

Licensbetalerne har kunnet opleve Sarah Ali i burka i tv-programmet ‘Sarahs niqab-fængsel – ramt af burka-forbuddet’, der blev sendt på Danmarks Radio i efteråret 2019.

Burkaen er på ingen måde et sjældent syn på Krogerup Højskole. I januar 2018 kan de unge højskoleelever opleve hele tre burkaklædte islamister, der spreder religiøs propaganda under dække af at være ‘dialogsøgende’.

ANNONSE

Burkaen er et symbol, der bruges i en særlig radikaliseret del af islam, der kaldes salafisme.

Salafismens ideologi kendes fra Islamisk Stat og al-Qaeda, der har leveret størstedelen af de terrorister, der de seneste år har slået til i Europa.

Alligevel finder Krogerup Højskole det uproblematisk at huse salafistiske islamister.

Krogerup Højskole har i længere tid været involveret i promoveringen og kampen for burkaen i Danmark. I sommeren 2018 deltager mindst fem kvinder fra højskolen i en demonstration på Bornholm, hvor de iklæder sig den salafistiske burka.

“Vi har hørt, at der kun er tale om 250 kvinder, som bærer burka, og hvor det er en lille del, som er underlagt social kontrol, så det er ikke et spørgsmål om undertrykkelse,” fortæller Sofie Jespersen fra Krogerup Højskole.

Den danske højskoletradition bliver altså ikke bare brugt til at informere om den salafistiske burka. Der drives en aktivistisk kamp til fordel for tildækning af kvinder.

Især de venstreorienterede dele af det politiske spektrum omfavner islam. Og der er tydeligvis aftryk af ræverøde politiske holdninger overalt på Krogerup Højskole.

Højskoleforstanderen Rasmus Meyer har en fortid som kampagneleder og politisk rådgiver for SF – Socialistisk Folkeparti. Rasmus Meyer har desuden arbejdet som koordinator, da USA’s præsident Barack Obama stormede ind i Det Hvide Hus i 2008.

Rasmus Meyer er gift med journalisten Lea Korsgaard, der er kendt som grundlægger af det politisk korrekte medie Zetland – der nærmest er Det Radikale Venstres partipolitik i skreven form.

Journalisten Lea Korsgaard har en fortid på Politiken, der er kendt for sit juridiske forlig med efterkommerne til den islamiske profet Muhammed. Politiken giver i 2010 de mange muslimer en undskyldning for de satiriske Muhammedtegninger.

Højskolelederen Rasmus Meyer bor med Lea Korsgaard på Krogerup Højskole, og han bruger sin hustru som underviser på den islamglade institution. Desuden findes flere journalister med mangeårig baggrund fra Danmarks Radio på højskolens medarbejderliste.

Som altid er det de danske skatteydere, der får regningen, når den venstreorienterede elite spreder islams værdier og den hadske salafisme.

Danske folkehøjskoler modtager enorme økonomiske tilskud fra staten. I 2020 beløber det sig til cirka 600 millioner kroner.

Det er altså danskerne, der betaler for, at Krogerup Højskole kan udbrede den mest ekstreme form for islam.

Siden sommeren 2018 har det været forbudt at bære burka i det offentlige rum. Lovens ord bekymrer tydeligvis ikke den statsstøttede elite i Nordsjælland.

Allah er stor på Krogerup Højskole.

Se også
Tommy Robinson om Deadline-postulater: “Det er ren løgn. Hvis det var sandt, ville der være beviser på det.”

ANNONSE