Kopierede/fra hoften

Det er ikke nemt at bevæge sig på højrefløjen, når den rødfascistiske venstrefløj ruller sig ud.

Det kan undertegnede skrive under på.

Men her er det Weekendavisens debatredaktør – journalist Søren K. Villemoes – der er modtageren af voldsomme aggressioner fra en af Enhedslistens tro støtter.

Den hadske akademiker Mads Hagen angriber Søren K. Villemoes’ familie og deres hudfarve (Søren K. Villemoes er gift og har barn med en kvinde, der er adopteret som barn fra Indien). Tilsviningen toppes af et ønske om, at Weekendavisens journalist drukner sin kone og barn.

Mads Hagen er ikke blot en indædt forkæmper for Enhedslisten, han er også en varm fortaler for gruppen ‘refugees welcome’ – der kæmper for at bringe endnu flere migranter til Danmark.

Venstrefløjens had er ekstremt, men det bliver sjældent beskrevet i de venstreorienterede og politisk korrekte medier, der holder hånden over deres egne.

Søren K. Villemoes’ eneste brøde er, at han engang imellem skriver kritisk om den yderste venstrefløj. Det opfattes som et direkte angreb af venstrefløjens hadske lakajer.

Weekendavisens Søren K. Villemoes er opflasket med trusler fra den radikale venstrefløj, da han er søn af den kritiske journalist Lars Villemoes. Sidstnævnte var den første til at optrevle og beskrive baggrunden for terrorgruppen Blekingegadebanden, der støttede muslimernes kamp i Mellemøsten med drab og brutal kriminalitet i Danmark.

ANNONSE

Lars Villemoes’ kritiske skriverier om ræverøde terrorister afstedkom mange trusler fra venstrefløjens tilhængere. Således oplevede Søren K Villemoes som barn, at der stod råbende venstreradikale foran hans barndomshjem, der råbte følgende til hans far:

“Lars, din svindler, du hænger snart og dingler.”

I dag er det sønnen, som venstrefløjen lægger for had.

(Mere om afdøde Lars Villemoes hos Document)

Se også
Radikale Petar Socevic vil bekæmpe Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Rasmus Paludan … og Mette Frederiksen

ANNONSE