Kommentar

Danmarks Radios magtfulde radiovært, Mads Aagaard Danielsen, er blevet afsløret som seriekrænker.
Anklagerne går på aggressive trusler, hadbeskeder, befamling af kvindebryster, tvungen sex og en ekskæreste, der fik klippet sit tøj i stykker… og meget mere.

Men hvem har støttet Mads Aagaard Danielsen i medieverdenen? Hvem er Mads Aagaards netværk, der har lagt det vennefundament, hvorfra DR-værten kunne krænke og true kvinder og mænd i flæng?
*
– Nima Zamani Aliabadi er barndomsven med Mads Aagaard Danielsen. Den iranske samfundsdebattør kalder den hadske DR-vært for sin bedste ven. Det er Mads Aagaard, der har skaffet Nima Zamani en karriere i medieverdenen. I dag er den iranske migrant en af de mest brugte debattører hos Danmarks Radio samt i flere toneangivende aviser.
Nima Zamani og Mads Aagaard mødte hinanden, da de var 13 år. Den nu afslørede seriekrænker Mads Aagaard Danielsen tager på ferie med Nima Zamanis iranske familie. De to medievenner har spillet håndbold på topplan, og de har boet sammen i en årrække.
Mindst én af Mads Aagaards grove krænkelser sker, da han forsvarer sin bedste ven Nima Zamani.
Journalisten og musikanmelderen Nanna Balslev skriver på Facebook i 2016, at hun er uenig med Nima Zamani, som hun kalder ‘polemisk’. Mads Aagaard henvender sig straks til Nanna Balslev i en tone, som den kvindelige journalist opfatter som truende:
“Jeg får det endnu vildere, næste gang der bliver pis med dig. Du har slet ikke set noget endnu,” skriver Mads Aagaard til Nanna Balslev (kilde: Berlingske).
Mads Aagaard truer Nima Zamanis kvindelige debatmodstander med en ‘internet-shitstorm’, som de to venner Mads Aagaard Danielsen og Nima Zamani vil starte mod Nanna Balslev. Dette er ekstra skærpende, fordi Mads Aagaard netop bestyrer et DR-radioprogram, der omhandler såkaldte ‘shitstorme’ på internettet.
Mads Aagaard Danielsen truer med at igangsætte en internethetz mod Nanna Balslev, som han potentielt senere kan fortælle om i licensradioen. Der er tale om magtmisbrug.
I dag har journalisten Nanna Balslev hemmelig adresse, fordi hun er bange for DR-værten Mads Aagaard Danielsen (kilde: Berlingske).
*
– Rene Fredensborg hører til inderkredsen omkring DR-værten Mads Aagaard Danielsen.
De to mediefolk mødes på produktionsselskabet Wingman Media, der leverer kulturprogrammer til licenskanalen Radio24syv.
Journalisten Rene Fredensborg er vært på kulturprogrammet AK24syv sammen med Mads Aagaard Danielsen. Venskabet bevares, da Mads Aagaard skifter til Danmarks Radio og får en magtfuld karriere.
Mads Aagaard inviterer eksempelvis sin ven Rene Fredensborg i radiostudiet i DR Byen, når der skal debatteres emner som kultur. To venner, der har hinandens ryg.
Mads Aagaard ses privat med Rene Fredensborg. I foråret 2019 er Mads Aagaard på besøg i Rene Fredensborgs hjem i Nordsjælland. Her ses Aagaard, mens han holder Fredensborgs danskfilippinske baby i hånden.
*
– Abdel Aziz Mahmoud kalder Mads Aagaard Danielsen for sin ‘bestie’, hvilket er et slangudtryk for ‘bedste ven’.
Den libanesiske indvandrer er i en lang periode vært på DR-programmet Shitstorm sammen med Mads Aagaard. Her debatteres – ironisk nok – hadbeskeder og slet opførsel på de sociale medier. Senere viser det sig, at netop Mads Aagaard er en hadefuld seriekrænker på nettet, der truer og intimiderer folk.
Abdel Aziz Mahmoud og Mads Aagaard Danielsen bliver kendte for at sprede egne politiske holdninger, når duoen svinger taktstokken i Danmarks Radios P1.
Mads Aagaard forsvarer blandt andet den tyrkiske debattør Harun Demirtas i programmet Shitstorm, og han angriber samtidig Nye Borgerlige. Det er ikke tilfældigt.
Til dagligt er samfundsdebattøren Harun Demirtas tilknyttet AIDS-fondet, hvis leder, Andreas Gylling Æbelø, er gift med Abdel Aziz Mahmoud. Man passer på hinanden hos medieeliten.
Værtssamarbejdet på DR får en pludselig afslutning, da Abdel Aziz Mahmoud bliver fyret fra Danmarks Radio, fordi han arrangerer politiske happenings, der er rettet mod Stram Kurs.
De to venner bliver dog få uger senere forenet i æteren på Folkemødet på Bornholm, hvor de sender radio på DR’s frekvenser. Denne gang har Abdel Aziz Mahmoud titlen ‘gæstevært’.
DR’s radioprogram handler igen om hadbeskeder, men værterne forbigår Mads Aagaards egen problematiske opførsel.
DR-værten Mads Aagaard er en af de særligt indbudte, da Abdel Aziz Mahmoud og hans mand holder bryllup på en lille svensk ø i efteråret 2018. Der er tale om en lille sluttet kreds af de nærmeste venner.
Ved vielsen holder den kontroversielle islamist Sherin Khankan en særlig tale til det nyslåede homoseksuelle ægtepar. Muslimske Abdel Aziz Mahmoud lader en islamist lovprise sit ægteskab. En islamist, der tidligere har talt om sharialov samt piskning af utro kvinder.
Udover DR-værten Mads Aagaard Danielsen deltager Hollywoodstjernen Dar Salim (født i Iraks hovedstad Bagdad, red.), DR-værten Sandie West, den tidligere journalist på TV Avisen Ole Blegvad samt musikeren Nikolaj Steen i det celebre bryllup. Der er tale om venstreorienterede repræsentanter fra medieeliten.
*
Nima Zamani, Rene Fredensborg og Abdel Aziz Mahmoud er alle tavse efter, at deres nære ven, Mads Aagaard Danielsen, er blevet afsløret som en hadefuld seriekrænker.
Disse personer er de første til at udstille og håne deres politiske modstandere i fuld offentlighed. Men når fokus bliver rettet mod metoo-krænkeren Mads Aagaard Danielsen – så er der musestille fra de tre tastaturmusketerer.
Vennerne har vidst i flere uger, at Mads Aagaard Danielsen har været hjemsendt fra sin arbejdsplads Danmark Radio, mens krænkelsessagerne mod ham bliver undersøgt. Alligevel har de hykleriske mediefolk holdt hånden over Mads Aagaard Danielsen.
Læg mærke til hvordan den licensbetalte medieelite passer på hinanden. De fire venner har alle arbejdet for de licensbetalte medier Danmarks Radio og Radio24syv.
Danskerne betaler for denne uhellige alliance, der understøtter krænkelser og overgreb.
*
Mere om Mads Aagaard Danielsen på Document
ANNONSE