Kommentar

“HVID TAVSHED ER VOLD”
Står der på hendes skilt. når hun knæler for “antifascister” og Black Lives Matter, der lige har angrebet hendes bil. Derfor denne blanding af triumf og underkastelse, det er at knæle for en voldelig pøbel. Hun knæler for en tidsånd, der har kapituleret til ekstremister. Derfor er det et makabert syn. Der varsler ilde for Vesten.

 

Jeg plejer at sige, at Sverige er kommunistisk på samme måde som Kina: Ideologisk er det en etpartistat, og økonomisk er magteliten i alliance med de helt store kapitalister.

Sejren i 1968 var knusende og permanent, langt mere i Danmark, der ikke var helt modent for en magtovertagelse efter lige at have smagt Hitlers nazisme. De fleste svenskere er følgelig kommunister idag, også dem, der ikke ved det. Svenske “borgerlige” er liberalister økonomisk og kommunister ideologisk. Nationen, historien og kulturen findes heller ikke i deres verden. De er helt med på kommunistideer som Pride og Genus, og de er uddannet på universiteter der har været venstreekstreme i en menneskealder..

Der er derfor heller ikke noget mærkeligt i, at en polis gør kommunisthilsen. Hun forstår måske ikke hvad hun gør, men hun adlyder sit DNA. Hæver en 12 årig sin arm til nazihilsen, straffer loven ham strengt, men denne gestus er den svenske magtelites godkendte symbol..

ANNONSE

Hun er barnet der ikke vil være voksen, autoriteten der ikke vil være sin magt bekendt, hun er ligestillingens yderste konsekvens. Hun har lært, at hun lever i et ondt, patriarkalt samfund, men udefra ser vi klart hvad Sverige er blevet: Et totalitært matriarkat, der er i færd med at begå nationalt selvmord. Et Big Mother, der både er almægtigt og afmægtigt.

Hun er blot denne stats ultimative udtryk. og hun udtrykker samme stats afmagt og fald. Politiet har for længst måtte give op over for politikernes import af kriminelle og sociopater. Islam /bander bliver mere og mere magtfulde, og politiet har i praksis kapituleret. Kun den retoriske magt over samfundet er tilbage. Inden århundredet er gået, vil islam også have overtaget den politiske magt. Med “kun” en mio muslimer, er de naturligvis allerede i fuld gang. Broderskabet infiltrerer alle magtbastioner.

Og bagefter græder hun af bevægelse over øjeblikkets storhed og godhed. Billedet ER ikonisk, men ikke på den måde hun selv og svensk journalistik i dag tror. Det viser, at der ikke findes dybder, Sverige ikke vil synke til af ideologiske grunde. “Whom the gods would destroy they first make mad” (Henry Wadsworth Longfellow, 1875)

Men lad os ikke glemme. Det her var Danmark, ikke Sverige.
ANNONSE