Nyt

En mand overfaldt Rasmus Paludan med kniv da denne fik tilladelse til at besøge Gellerupparken i Aarhus fredag. Det kunde læt gået galt. Politiet skød manden i benet.

 

Jeg kom til stedet, tog som altid min skud- og stiksikre vest på. Så talte jeg lidt med indsatslederen,« fortæller Rasmus Paludan, der straks bemærkede en cirka 55-årig mand med mellemøstlig baggrund, klædt i hvidt jakkesæt, uden for det »hegn« af en blafrende rød-hvid politistrimmel, der udgør en slags beskyttende perimeter omkring Paludan, der denne gang var uden sit normale følge; politiet var med, selvfølgelig.

»Jeg spurgte manden, om han ønskede dialog. Så svarede han: »Hold din kæft.« Jeg forsøgte at forklare ham, at det er det modsatte af dialog.«

»Så spurgte jeg manden, om han vidste, at profeten Muhammed var pædofil, fordi han havde sex med den niårige pige Aisha, men det virkede ikke som om, at han forstod, hvad jeg sagde. Han talte gebrokkent dansk. Jeg indbød igen til dialog, men han ville ikke, og så sagde jeg, at »islam er lort«. Det er ét af vores faste synspunkter.«

Paludan løb væk og ind i en politibil.

»Jeg løb væk. Jeg har ikke lyst til at blive slået ihjel. Politiet gjorde det, de så gør.«

 

Paludan: »Jeg sagde, Islam var lort – så trak han en kniv«

ANNONSE