Nyt

Dette er ikke almindelig vold. Det er en psykotisk, misogyn voldskultur. Det er ikke affekt, det er ondskab.

Men det er tilvandret kvindedressur i feministlandet Sverige. Der tegner sig et alt mere uhyggeligt billede af den måde mænd fra muslimsk kultur behandler europæiske kvinder på. Senest Wilmas afskårede hoved og Aya Bonde Jensen der blev plaget til døde, så selv hendes mor ikke kunne genkende liget.

Her er mange barske fotos af en kvinde, der skal være glad over overhovedet at have overlevet. Man tror, det er farvefotos af Gestapo tortur. Dette er ikke almindelig kvindevold, det er et vilddyrs krigsførsel. Det er aftrykket af en psykotisk kultur, som vi er blevet massepåført af nærmest kriminelle idioter, – og af et flertal af  kvinder – og som koster liv på løbende bånd.

Ofrene er unge, uvidende kvinder, og overklassefeminismen og politikerne lader som om, de ikke eksisterer, hvilket man forstår, for hvis de medgiver deres skyld i det, brænder gammeldasset på deres ødegård i Småland. Men de skal vide: Selv lort kan brænde.

ANNONSE

Se det hele Migranten Omar trasade sönder och skulle bränna upp Josefin – kan inte utvisas

ANNONSE