Kopierede/fra hoften


Mens vi diskuterer det formålstjenlige i Rasmus Paludans fortsatte Koran-afbrændinger, kunne der være grund til at rette opmærksomheden mod et nok så vedkommende fænomen, nemlig sammenbruddet af lov og orden i den svenske hovedstad.

Indtil nu har Sveriges herskende klasse af ryggesløse politikere og samvittighedsløse medier trøstet sig med, at den islamisering, som de selv har indbudt til, kun ville gå ud over almindelige svenskere, mens de selv kunne hygge sig med deres moraliseren i rigmandsenklaver fjernt fra det orgie af vold og lovløshed, der har bredt sig i den tidligere moralske stormagt.

Men den tid er forbi. Der er nu skyderier, bomber og mordbrande hver aften i hele Stockholm, og end ikke overklassekvarterer som Solna og Södermalm er sikre. Avisen Fria Tider er blevet kontaktet af beboere i flere af byens kvarterer, der siger, at de føler det som at leve i en krigszone.

ANNONSE

En mand beskriver den hidtil fredelige bydel Jordbro syd for Stockholm som ”en ny nordafrikansk koloni midt i det døende Sverige”. Den 4. januar blev en 25-årig mand i Jordbro skuddræbt, mens en anden fik livstruende skader. Da politiet sidste søndag tilfældigt kontrollerede en bil i området, opdagede de, at den fuld af kriminelle indvandrere med skydevåben. Natten til torsdag hørtes eksplosioner over hele Jordbro, da misfornøjede kriminelle satte ild til bygninger og biler. En beboer siger, at området er forvandlet til et ”helvedeshul”, og at det føles som at bo i en krigszone i et u-land.

Og sådan er det gået slag i slag med skyderier og bombesprængninger, der tilmed har ramt venstreelitens yndlingsværtshus, Faros, på Södermalm.

Hele Södermalm blev racister på en nat, siger en beboer. En kvinde fra kvarteret Sofia meddeler, at man nu må vare sig for at gå tæt på bygninger, biler eller udendørs affaldscontainere, for de kan eksplodere når som helst og hvor som helst.

Politiet siger nu åbent, at de har mistet kontrollen over indvandrervolden i hovedstaden, og at de kriminelle har taget magten. En politikommissær siger til Aftonbladet, at Stockholm er blevet et helvede.

Det bereder mig ringe glæde, at jeg – og flere andre – for årtier siden forudså, at den muhamedanske masseindvandring ville føre til en voldelig samfundsopløsning, fordi den ville medføre, at det tidligere homogene Europa blev en del af ”krigens hus” – det område, hvor islams forkæmpere fører krig for at undertvinge den oprindelige befolkning.

Spørgsmålet er nu, hvad de hjemmehørende befolkninger kan gøre for at forsvare sig – hvis de altså vil forsvare sig. Er det effektivt at brænde en Koran som våben mod en brændende bygning eller bil? Hjælper Koran-afbrændinger mod bombesprængninger og nedskydninger af tilfældige?

Hvilken nødværge skal borgerne gribe til, når staten ikke længere vil eller formår at beskytte deres liv?

Netop det spørgsmål stillede jeg under en tale i Sverige i 2006. Det fik jeg ingen tak for, men det er mere aktuelt end nogen sinde.

https://www.friatider.se/missnojet-i-stockholm-har-blivit-ett-mangkulturellt-rovhal

 

ANNONSE