Kommentar

Albrecht Dürer Right hand of an apostle

Så du ikke den fremmede dominans, der overalt i landet satte sit præg på hverdagen? Så du ikke at hele bydele blev forvandlet til noget udansk? Så du ikke at danske byer og især vigtige bygninger blev befæstet? Så du ikke politikerne var omgivet af livvagter? Så du ikke jøderne, der flygtede ud af Danmark? Så du ikke de mange moskeer, der overalt dukkede op?

Så du ikke de døde, der døde grundet de fremmede? Så du ikke arrene fra dem, som de fremmede overfaldt eller voldtog? Så du ikke aviserne, der tav om de fremmedes angreb og overgreb? Så du ikke at ytringsfriheden blev knægtet? Så du ikke foragten fra de fremmede? Så du ikke, at du blev tvunget til at spise de fremmedes religiøse mad? Så du ikke de fremmede, der gemte sig bag tilhyllede klæder? Og så du dem ikke marchere i gaderne?

Hvorfor valgte du at lukke øjnene?

Men du må da have hørt skrigene fra dem, der blev overfaldet, chikaneret, voldtaget eller dræbt? Du må da have hørt råbene fra de få, der turde råbe vagt i gevær? Du må da have hørt skyderierne i gaderne? Du må da have hørt moskeernes kalden til bøn? Du må da have hørt om danske byer, hvor danskere ikke længere havde adgang? Du må da have hørt om kunstnernes, journalisternes, politikernes og domstolenes underdanighed og ydmyghed overfor de fremmede?

ANNONSE

Du må da have hørt skrigene fra de bilister, der fik en sten gennem forruden? Du må da have hørt om den jødiske synagoge, der fik bevæbnede vagter? Du må da have hørt om de fremmedes kultur, der ikke tillod deres kvinder samme rettigheder som mændene? Du må da have hørt om deres børn, der allerede fra første klasse skulle møde tilhyllede op i skolen? Og du må da have hørt bålenes knitren fra de tusind biler, der årligt blev brændt af i gaderne?

Hvorfor valgte du at lukke ørerne?

Hvorfor valgte du ikke at kæmpe? For de privilegier, som milliarder af mennesker ikke har. For den ytringsfrihed, som milliarder af mennesker ikke har. For den ligeberettigelse, som milliarder af mennesker ikke har. For den omsorg, nærhed og tillid, som milliarder af mennesker ikke har. For det enestående samfund, som milliarder af mennesker ikke har.

Hvorfor valgte du at fravælge din egen kultur og værdier – og kampen for os børn, der nu må leve i et land, der ikke længere ligner det land, hvor du blev født?

Hvorfor?

 

Dine børn og børnebørn – år 2025.

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf