Kommentar

Hjertekirurger ved Hospitals Pitié Salpêtrière midt i Paris nær Pantheon og Note Dame postede denne parafrase over Leonardos berømte billede fra 1490 på deres Instagram side.

Jeg tror vi alle er lumsk trætte af Corona på dette tidspunkt, og har svært ved at overskue f.eks. endnu to år til på denne måde. Jeg orker heller ikke at dække det tæt. Dissidenten Nathan  Sharansky, der sad fire år i total isolation i Gulag, gav gode råd til at udholde det. Natan Sharansky gives tips for quarantine based on Soviet gulag. Jeg støder dog ind i ting hver dag, der er mere værd at videreformidle end andre.

Et hjerteløst, sentimentalt land

F.eks. Mikkel Anderssons detaljerede og informerede samtale med Tino Sanandaji i Den svenske strategi kan blive dyrere end nedlukning og den forfærdende måde Sverige behandler sine gamle på, skønt 86 procent af de smittede kunne overleve, hvis de fik behandling. Nu ligger hon och svälter ihjäl. För så gör vi i Sverige, det är rutin og Swedish Doctor Pleads For Help – Gov’t Denies Elderly Coronavirus Patients Life Saving Oxygen. Den brutale afkristning af Sverige har gjort det til et revolutionært, hjerteløst samfund, der samtidigt er vammelt og sentimentalt, hvilket man jo nødigt vil tro er fordi, det er et matriakat.

Gamle svenskere behandles ikke, men får palliativ behandling. I praksis dødshjælp/lindring

Jon Tallinger Specialist i allmänmedicin (MD GP). Konsult. Eksjö, Jönköping

ANNONSE