Nyt

Samtidig med at corona-virusset spreder skræk verden over og hidtil har kostet 5.000 liv, jubler en reporter i den svenske statsradio over udviklingen. «Tænk på alle de lejligheder, som vil blive ledige, når de gamle dør», skriver Kristoffer Viita.

Reporteren Kristoffer Viita i Sveriges Television, som også jobber freelance for DN, SvD og nyhedsbureauet TT, jubler på Twitter over coronavirusset som «Guds gave», skriver Samhällsnytt.

Flere reagerer oprørt på Viitas indlæg:

pastedGraphic.png

 

I et andet indlæg håber Viita, at en endnu farligere variant af coronavirusset, «super corona», skal erstatte hvad han kalder «basic corona».

Samhällsnytt har uden held forsøgt at få Viitas kommentar til indlæggene.

Ifølge netavisen bor Viita sammen med Tali da Silva, en reporter og redaktør ved SVT som Samhällsnytt torsdag avslørte som en åpen SD-hater.

Samhällsnytt henviste til, at Tali da Silva er engageret i den kommunistiske Facebook-gruppe «Vi som helt enkelt elsker kulturmarxister», hvor man blandt andet antyder at Sverigedemokraterne står bag bilbrande og skovbrande i Sverige. Hun har også lavet reportager for SVT om udvisning af migranter.

 

 

ANNONSE

Mest læst