Dag: 17. februar 2020

Franz Marc (1880–1916) Olje på lerret, 88 x 66 cm, Museum Kunstpalast, Düsseldorf. Tysk titel: Die Füchse Franz Marc ønsket opprinnelig å studere teologi, men kom på andre tanker, og kom inn ved Kunstakademiet i München i 1900, men sluttet der allerede i 1903. I det samme år, og dessuten i 1907 besøkte han Frankrike, […]

Les Mer...

Årets look’ i Sverige er en pris etableret af modemagasinet Elle i samarbejde med L’Oréal, bedst kendt for hårplejeprodukter. Vinderen blev Imane ‘Fashion with faith’ Asry, en hijabklædt muslim.

Les Mer...

Finn Nørgaard Foreningen uddeler fredag et legat på 30.000 kroner til Camilla Louise Johnson og foreningen InsideOut, der fokuserer på radikalisering i kristne miljøer.

Les Mer...

Det er trist at være vidne til det forfald, der på område efter område kendetegner USA, der i disse år ødelægges af selvhadende progressive amerikanere. 

Les Mer...

Gustav Mahler (1860-1911) satte musikk til i alt 24 tekster fra samlingen Des Knaben Wunderhorn, som i tiden 1805-08 ble samlet og utgitt av Clemens Brentano og Achim von Arnim . Vi hører Elisabeth Schwarzkopf og Dietrich Fischer-Dieskau, akkompagnert av London Symphony Orchestra under George Szell. Wer ist denn draußen und wer klopfet an, Der mich […]

Les Mer...

Jordan Peterson er indlagt for afhængighed af angstdæmpende medicin i Rusland, og har været døden nær. Han kan have fået neurologiske skader i hjernen, siger hans datter Mikhaila i en video.

Det er Douglas Murray, som skriver om sin gode ven Jordan i DailyMail.

Les Mer...

Eks-politimanden Mustafa Panshiri advarer: Svenskere kommer til at oprette borgerværn og bruge vold mod røverne. Og den jævne svensker kommer til at trække på skuldrene.

Les Mer...

Tal om at spille på to heste. På den ene side lægger Pernille Skipper blomster ved synagogen, hvor en jødisk mand blev dræbt af en palæstinensisk terrorist.

Få måneder inden står Pernille Skipper smilende – arm i arm – med samme terrorists bedemand.

Les Mer...