Dag: 22. januar 2020

Da nazisterne var mest succesfulde på slagmarken, opfattede mange shiamuslimer ligefrem Adolf Hitler som den 12. imam. En forsvunden imam, der vender tilbage kort før verdens undergang. Generelt var Hitler særdeles populær. Mange arabere så Hitler som manden, der kunne fordrive de franske og engelske kolonimagter og desuden løse “jødeproblemet”.

Les Mer...

Johan Christian Clausen Dahl (1788–1857) Olje på lerret, 79 x 115 cm, KODE 3 (Rasmus Meyers samlinger), Bergen. Johan Christian Dahl studerte ved kunstakademiet i København fra 1811 til 1818, og slo seg deretter ned i Dresden. Adressen var Elbstrasse 33, der også hans venn og kunstnerkollega Caspar David Friedrich (1774-1840) var bosatt. I. C. […]

Les Mer...

De mange islamiske terrorsympatisører over hele verden har fået et nyt forbillede.

Manden, der nu leder Islamisk Stat, hedder Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi, er islamisk lærd og en af terrorgruppens grundlæggere.

Les Mer...

Hvis hele denne farceagtige proces kommer til at danne præcedens, betyder det, at vælgerne er sat ud af spillet, og at USA næppe længere kan kaldes et demokrati.

I disse timer står alt på spil.

Les Mer...

 Francis Poulencs (1899-1963) konsert i g-moll for orgel, strykere og pauker, fullført i 1938. Fremførelsen er ved RCNM String Ensemble, organist Nathan Scott og paukist Elizabeth Brightwell Gibbons under ledelse av Chris Hoyle.

Les Mer...

“Et af ofrene fortalte, hvordan en sexmisbruger pralede af, at han altid kunne komme ud af en knibe. Hvis politiet stoppede ham, sagde han til dem: ‘I stopper mig kun, fordi jeg er brun i ansigtet,’ og så pakkede betjentene sammen i en fart.”

Les Mer...

Det har givet rystelser på Krogerup Højskole, at udefrakommende stemmer har påpeget skolens besættelse af den salafistiske burka.

Højskoleforstander Rasmus Meyer er faret i blækhuset, fordi “højreradikale” vover at stille spørgsmålstegn ved den tilbagevendende burka-undervisning på højskolen.

Les Mer...

Selvom vi er i den dyre del af Århus, så skriver vi 2020, og Dannmark er multikulturel. Politiet eftersøer to mænd, begge ‘mørk i huden’.

Les Mer...

Der findes ikke statistik, der ikke kan manipuleres, og seneste nyhedsbrev fra Danmarks Statistik med overskriften ‘Højeste antal voldsanmeldelser siden 1995’ kræver kreative journalister.

Les Mer...

Helt frem til 2017 var Masjid Taiba på Titangade officielt blot et ‘Kultur- og aktivitetscenter’ der også inkluderede ‘religiøse aktiviteter’. Her har vi problemet med masseindvandringen i koncentrat. Med muslimer følger islam, og det er en eksponentiel vækst, der gør at man som demokrat nødvendigvis må være imod begge dele.

Les Mer...