Nyt

Egå Marina, 23. juli 2019

Sidste sommer tog jeg flere gange den mindste af drengene med til Egå Marina, hvor man kan sidde og spise sin medbragte Sunset-menu med fin udsigt. Man skal dog passe på ved parkeringspladsen bagved, for selvom vi er i den dyre del af Århus, så skriver vi 2020, og Dannmark er multikulturel. Politiet eftersøer to mænd, begge ‘mørk i huden’. Her citeret fra Politirapporten.nu – 44-årig overfaldet på Egå Marina: Voldsmænd efterlyses.

“Mandag eftermiddag befandt en 44-årig mand sig på Egå Marina, og ved 16.30-tiden satte han sig ind i sin bil for at køre hjem.

Manden har forklaret til politiet, at der i samme øjeblik kom en ukendt mand hen til ham og sagde, at han skulle komme ud af bilen.

Da manden steg ud af bilen fik han en knytnæve direkte i ansigtet. …”

ANNONSE