Tavle

Mahmoud Loubani blandt venner. Foto: Facebook

Karen West ‘s veninde – forfatteren Camilla Winther Nissen – fremturer på sin Facebookprofil mod undertegnede:

“Dersom den (Mahmoud Loubanis Facebookkommentar, red.) stammede fra en eller anden Jihadgruppe, så ville Uwe Max Jensen – eller andre – næppe have barberet kommentaren ned til kun den ene kommentar. Og det gør mig noget tvivlende. For den kan ligeså vel stamme fra et opslag om en eller anden sportskamp. Sprogligt passer det yderst vel. Så jeg vil opfordre den gode Uwe til at fremkomme med sin dokumentation, siden han anvender den til at bringe ved til bålet. Bare sådan inden, der bliver sat en tændstik til.”

***

Kære Camilla W. Nissen

Du forsøger at mistænkeliggøre undertegnede med baggrund i en misforstået omsorg for en kriminel muslimsk migrant, der udnytter det danske retssystem til bristepunktet.

Det er ingen overraskelse, at du tror, at Mahmoud Loubanis håb om en tilintetgørelse af USA blot er en sjov bemærkning om en sportskamp. Typer som dig vil grave dybt i fantasiens klæd-ud-kasse for at forsvare kriminelle muslimer.

Mahmoud Loubanis skriftlige håb om USA’s udslettelse som nation stammer fra en sammenhæng, hvor diktaturstaten Nordkorea truer USA med krigeriske midler.

Og inden du erklærer, at Mahmoud Loubani så må være tilbeder af Kim-styret, så må jeg skuffe dig.

Mahmoud Loubani kæmper nemlig den palæstinensiske kamp fra sit ny ‘hjemland’ Danmark. Mahmoud Loubani hader Israel – og USA er Israels nærmeste allierede.

Derfor ønsker Mahmoud Loubani USA udslettet!

Måske kan du ved samme lejlighed overveje om, man sympatiserer med en form for terrorvirksomhed, hvis man ønsker en stat og dens borgere udslettet fra jordens overflade.

Mahmoud Loubani opholder sig i danske retssale adskillige gange i 2017 og 2018. Her var han blandt andet anklaget for piratkørsel. Og blev idømt en hård straf.

Da han sad i Østre Landsret påpegede han, at dommeren – ligesom i byretten – var kvinde.

Det er selvfølgelig svært at motivforske. Men når man læser om kvinders status i islam, kan der fra Loubanis side have været en lav forventning til en kvindelig dommers udførsel af sit juridiske embede.

ANNONSE

Men lur mig om du – Camilla W. Nissen – ikke kan se det positive i et muslimsk fokus på en kvindelig dommers embede.

Mahmoud Loubani kom til Danmark som syvårig i 1980 sammen med sin familie. Den muslimske familie ankom fra det stenrige Dubai og rejste tusindvis af kilometer til Danmark.

Mahmoud Loubani gengælder danskernes åbne arme ved at mindes Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein på årsdagen for terrordrabet på en jødisk mand i København.

‘Må Allah se i nåde til hans sjæl’ erklærer Mahmoud Loubani om morderen Omar El-Hussein.

Både Mahmoud Loubani og Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein har palæstinensiske rødder.

I retssagen mod Mette Thiesen fra Nye Borgerlige bedyrer Mahmoud Loubani sin uskyld og erklærer, at han ikke ved, hvordan Danmarks mest afbillede terrorist – Omar El-Hussein – ser ud.

Mahmoud Loubani har boet en årrække i et muslimsk parallelsamfund i Nordsjælland, men er et kendt ansigt på ydre Nørrebro, lige ved Mjølnerparken, hvor terroristen Omar El-Hussein blev tiljublet og hjulpet af sine trosfæller inden sit angreb på synagogen i Krystalgade. Et angreb, der kostede vagten Dan Uzan livet.

Spørg dig selv. Tror du, at Mahmoud Loubani ikke anede, hvordan Omar El-Hussein så ud, da Loubani lovpriste Omar El-Hussein på Facebook?

Held og lykke med din videre renvaskning af den muslimske besudling af det danske retssystem, Camilla Winther Nissen. Jeg er sikker på, at Mahmoud Loubani og hans mange støtter modtager din støtte med kyshånd.

(Mere om Mahmoud Loubani på Uriasposten)

Se også
Jul i Tyrol (Krampus strikes back)

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid