Dag: 14. december 2019

Kristne syrere på flugt diskrimineres og nægtes hjælp af muslimske FN -medarbejdere, rapporterer amerikanske CBN. – De mødte os med latterliggørelse og hån, fortæller en kristen flygtning.

Les Mer...

Gaden var indtaget af arabere, der myldrede foran de mange arabiske butikker. Spredte flokke af unge gik forbi mig. Men også voksne mænd, hvis koner gik flere meter bag dem. Længere henne holdt en bil, hvor fire mænd i fyrreårsalderen sad og diskuterede højlydt. Og foran flere butikker stod flokke af andre fremmede, der højrøstet snakkede. Overalt i denne halvdel af gaden blev der talt et sprog, som jeg ikke forstod.

Les Mer...

Theodor Kittelsen (1857-1914) Lavering, blyant, penn og sort stift på papir, format ikke oppgitt, Lillehammer kunstmuseum. Illustrasjon til Svartedauen (utgitt 1901), med Kittelsens egne tekster. Den kan leses som digibok hos Nasjonalbiblioteket. Det kan se ut som om kunstneren har hentet inspirasjon fra Urnes stavkirke, men på et meget fritt grunnlag. Det er tredje søndag […]

Les Mer...

Danmark er ramt af islams vrede, og 22 personer blev onsdag anholdt for at have forberedt et eller flere terrorangreb. Nu står folketingsmedlemmet Naser Khaders familie frem i medierne og fortæller om deres tilknytning til en af de sigtede migranter i den omfattende terrorsag. Det er Naser Khaders syriske lillebror – Maher Khader – der […]

Les Mer...

Hvad skulle danskerne gøre uden statsmedierne? Her to dage efter en storstilet antiterroraktion, der angiveligt forhindrede mindst to islamiske terrorangreb, bringer Berlingske en stor artikel – om radikaliseringen på den danske højrefløj.

Les Mer...

Jyllands-Posten har lavet en grafik over de ni formodede terrorister, der fik deres anholdelser opretholdt i går. Af de ni anholdte er syv mænd med udenlandsk baggrund.

Les Mer...