Dag: 5. december 2019

Tom Sandberg (1953-2014) Sølvgelatinkopi, 30 x 40 cm, Galleri Balder, Oslo. I Galleri Balder, med adresse Riddervolds gate 9 i Oslo kan man se utstillingen SALONG 2019 fra og med fredag 6. desember kl. 18, til og med 22. desember. Utstillingen er satt sammen av bilder fra galleriets egen kolleksjon, og av fotografer som tidligere […]

Les Mer...

På en råkold 5. december kigger en venstreradikal drillenisse frem bag låge nummer fem.

Rasmus Rohrschach har smidt nissehuen og iført sig en kampmaske fra det venstreradikale tæskehold ‘Antifascistisk Aktion’. I folkemunde kendt som Enhedslisten ‘s tæskehold.

Les Mer...

Løget er ikke mere på ghettolisten, men når Løget Ungeråd (der finansieres af boligforeningen AAB Vejle og Den Boligsociale Helhedsplan) kan finde på at booke et Satudarah-medlem til et arrangement for unge, så tænker man sit.

Les Mer...

Sverige har netop fået sin første LGBT-altertavle, en nyfortolkning af ‘Paradiset’, der inkluderer ‘två Adam och två Evor’. Nogenlunde samtidig i Danmark vandt to mænd ‘Vild med dans 2019’. Fra DR.dk – Historisk sejr: For første gang vinder to mænd ‘Vild med dans’.

Les Mer...

Av Pjotr Iljitsj Tsjajkovskijs seks fullførte symfonier, hører vi oftest de tre siste. Men de tre første er mer enn vel verdt et bekjentskap. Hans tredje symfoni, kjent som Den polske (1875) fremføres her av Oslo-filharmonikerne under ledelse av Mariss Jansons.

Les Mer...

Hvert terrorangreb sine helte, og under 2017-angrebet ved London Bridge var det Roy Larner, manden der gik til angreb på jihadisterne med kampråbet ‘Fuck you, I’am Millwall’. Han fik otte knivstik, og overlevede lige akkurat.

Les Mer...

Jeg har tidligere blogget om islamiseringen af Haveforeningen Biskorup, beliggende et stenkast nord for Vollsmose. TV2 Fyn har en historie om Haveforeningen Løkkegaard, lidt syd for samme – Haveforening: Diskrimination af indvandrere var en nødløgn.

Les Mer...

“Lærer: Kære leder. Hvor blev tilliden af?”, skrev folkeskolelærer Jacob Emil Laudrup Høpner i et læserbrev til Politiken Skoleliv sidste år. Han går op i uddannelsespolitik og børns trivsel, og er efter Twitter at dømme mest enig med Alternativet og SF.

Les Mer...

‘Der er nogle fængslede radikaliserede personer i Danmark. Og i andre lande i Europa er der rigtig mange. De vil inden for en årrække komme ud af fængslerne. Det vil få en betydning i de kommende år,’ siger Stine Berner, sektorchef med ansvar for kontraterror i FE.“

Les Mer...

Emilia (20), som blev fundet dræbt i et vandhul nær hendes bolig i Tollarp i Skåne tirsdag, var transseksuel mand og juridisk og biologisk fortsat mand. Alligevel kalder politiet hende for “kvinde”.

Les Mer...