Kunstbilde

Tom Sandberg (1953-2014)
Sølvgelatinkopi, 30 x 40 cm, Galleri Balder, Oslo.

I Galleri Balder, med adresse Riddervolds gate 9 i Oslo kan man se utstillingen SALONG 2019 fra og med fredag 6. desember kl. 18, til og med 22. desember.

Utstillingen er satt sammen av bilder fra galleriets egen kolleksjon, og av fotografer som tidligere har stilt ut hos Balder.

Foruten internasjonalt kjente fotografer som Diane Arbus, Richard Avedon og Christer Strömholm vises også bilder signert Jiri Havran, Rune Johansen, Massimo Leardini, Raymond Mosken, Tom Sandberg, Herdis Maria Siegert og Wlodek Witek. Flere av de sistnevnte har også blitt presentert i Dagens bilde her på Document.

Hvor vidt Tom Sandberg hadde Jean Sibelius’ sang Svarta rosor til Ernst Josephsons tekst i tankene da han tok bildet får vi nok aldri vite, men assosiasjonen ligger ganske nær. Her hører vi den med Jussi Björling.
ANNONSE

Læs også

Læs også