Nyt

Haveforeningen Løkkegaard, Odensen SØ; Foto: Maps

Jeg har tidligere blogget om islamiseringen af Haveforeningen Biskorup, beliggende et stenkast nord for Vollsmose. TV2 Fyn har en historie om Haveforeningen Løkkegaard, lidt syd for samme – Haveforening: Diskrimination af indvandrere var en nødløgn.

Det var en nødløgn, at Løkkegaards Haver ikke ønskede flere indvandrere end i resten af samfundet, da to mænd med rødder i Syrien og Libanon blev nægtet medlemskab i haveforeningen.

Foreningen blev dømt for ulovlig forskelsbehandling ved et retsmøde 19. november, hvor det også blev fastlagt, at Løkkegaards Haver skal betale en bøde på 5.000 kroner.

Men diskrimination hverken var eller er fast praksis. I stedet var der tale om en nødløgn, der skulle forhindre ubehagelige typer adgang, skriver foreningen. …

– De to herrer havde også medbragt to dørmandstyper, der stillede sig op uden for døren til foreningshuset og holdt opsyn i hver deres retning. De fire herrer så ikke ud, som om de ikke kunne slås, står der i mailen fra haveforeningen.”

“Overvågning passer efter vores opfattelse ikke så godt med kolonihaveliv, men sådan er vilkårene så blevet.” (Jørgen Erik Jørgensen, Odense Havelodselskab)

ANNONSE