Dag: 22. november 2019

Zoltan Kluger (1896-1977) Sølvgelatinkopi i The National Photo Collection, Beit Agron, Jerusalem (Wikimedia Commons). I forbindelse med Operation Magic Carpet ble 47 000 jøder fra Yemen, 1 500 fra Aden, 2 000 fra Saudi-Arabia og 500 fra Djibouti og Eritrea fløyet til Israel mellom juni 1949 og september 1950. Operasjonen ble hemmeligholdt inntil de rundt […]

Les Mer...

Onsdag stillede Det Konservative Folkeparti og folketingsmedlemmet Naser Khader et spørgsmål til justitsministeren.

Naser Khader ønsker en økonomisk oversigt over, hvor mange penge dansk politi har brugt på at beskytte Rasmus Paludan samt medlemmer eller personer tilknyttet Stram Kurs.

Les Mer...

IS-krigerne er på vej “hjem” til Danmark. Vi aner ikke, hvem de er, og pressen bryder sig heller ikke om at fortælle os det. De er enige med Enhedslisten og Alternativet: IS-krigerne er også mennesker.

Les Mer...

Stop islamiseringen af Norge (SIAN) satte ild på en Koran under en demonstration i Kristiansand lørdag. SIANs folk blev angrebet af moddemonstranter, mens politiet på sin side slukkede den brændende koran med pulverapparater og afbrød SIANs lovlige demonstration.

Les Mer...

Ved så entydigt at bakke op om en politisk motiveret proces mod den amerikanske præsident, udgør de danske medier en direkte trussel mod retsstaten.

Les Mer...

Den svenske dissident og billedkunstner Dan Park indleder i dag afsoningen af fire måneders fængsel på grund af sin kunstneriske aktivitet. Dan Park er den første nordiske kunstner siden Wilhelm Freddie, der skal afsone en ubetinget fængselsstraf. Det er så anden gang for Parks vedkommende.

Les Mer...

Hvis man vil vurdere om, Føtex er i gang med et knæfald for islam, når supermarkedet i stigende grad bruger ordet ‘vinter’ i stedet for jul, så skal man se på dem, der roser og bakker op om Føtex’ politisk korrekte linje.

Les Mer...