Dag: 23. september 2019

Foto: rubb Vakkert vær, kraftig vind og snø innover Jotunheimen. Vakkert er landet sett fra Bitihorn på høstjevndøgn 2019. Bildet er tatt i motsatt retning. Veien som slynger seg ned fra båtskaret til Beitostølen glir elegant inn i vakker natur og landskapet er behagelig å hvile øynene på. Her faller det naturlig å si: Fagert […]

Les Mer...

Regeringens støttepartier kæmper i disse måneder hårdt for at omgøre den forrige regerings politik. Planerne om et udrejsecenter på Lindholm er skrinlagt, og står det til Enhedslisten, SF, Alternativet og De Radikale, så skal udrejsecentrene Sjælsmark og Kærshovedgaard lukkes eller mindskes.

Les Mer...

En 25-årig udviklingshæmmet kvinde er hovedpersonen i et rædselsfuldt optrin, der minder om den værste gyserfilm. Udlændingen skubber offerets dør op en sen aftentime, og han tiltvinger sig adgang til den unge kvindes lejlighed.

Les Mer...

I DR-serien Historien om Danmark ser vi en kvinde der går fra en landsby til en anden, gennem en skov. Her bliver hun voldtaget. -Sådan var det dengang, forkynder fortællerstemmen. Underforstået: Sådan er det ikke nu.

Les Mer...

Det Radikale Venstre slår nu endnu et slag for de udviste migranter på Udrejsecenter Sjælsmark. Her går Morten Østergaard en tur med to døtre af et forbryderægtepar, der er udvist til Syrien.

Les Mer...

Mica Oh sympatiserer åbent med ‘anti-racistisk’ vold, og da alle hvide efter hendes opfattelse er født racistiske qua deres hudfarve, så kan det tolkes som en opfordring til vold. Hun er dog ikke blokeret på Facebook, men er ligefrem blevet ansat af Københavns Universitet til et forelæse om ’strukturel racisme’.

Les Mer...

Klimahysteriet er et politisk projekt beregnet på at få skræmte børn og voksne til at acceptere en ny og ondartet form for kommunisme anført af en herskende klasse, der vil bestemme over alle aspekter af såvel det offentlige som private liv.

Les Mer...