Dag: 18. september 2019

Kl 17 idag blev min kære mor på 63 år overfaldet meget voldsom af 3 udenlandske drenge på mellem 15-17 år. De greb fat i hende bagfra med ordne giv os dine penge din lille luder.

Les Mer...

Den radikale politiker Özkan Ekiz er tæt forbundet til det dødelige bandeopgør, der udspillede sig i Ishøj i weekenden. Den tyrkiske politiker Özkan Ekiz er grandonkel til det 22-årige skudoffer, Tayfun Kara.

Les Mer...

København er blevet ramt af endnu en livsfarlig eksplosion. Denne gang var arnestedet for sprængningen et tyrkisk pizzeria, der er kendt i offentligheden for kakerlakker, uhygiejniske forhold og kunder med madforgiftning

Les Mer...

Fotograf ikke oppgitt, avfotografering etter trykket original (postkort?), Byhistorisk samling, Oslo Museum. Pomona-fontenen, som nå står på det som en gang var kirkegården ved Vor Frælsers Kirke, nær den gamle Brandvagten og Christian Heinrich Grosch‘ basarer, er kanskje en av Oslos mest bereiste skulpturer. Den er sannsynligvis støpt i sink i England, og ble gitt […]

Les Mer...

Ved at gå ind for IS-humanismen vildleder kirkens mænd og kvinder “hjorden” og fører den ind i fortabelsen, både den jordiske og den religiøse. De er ikke gode hyrder. Det, de går ind for, er ikke barmhjertighed, for barmhjertigheden er individuel, ligesom synden.

Les Mer...

Politiet efterlyser en mand med en hvid plastikpose der går forbi Pizzeria “73” på Jellingevej ret inden eksplosionen. To personer ses løbe væk fra stedet.

Les Mer...

Valentina Lisitsa spiller Franz Liszts (1811-1886) Mefistovals nr. 1 (1856-61) som finnes i versjoner både for orkester og solo klaver. Inspirasjonen er ikke hentet fra Goethes, men fra Nikolaus Lenaus (1802-1850) dikt Faust fra 1836. Handlingen er, enkelt sagt, at Faust og Mefistofeles (AKA Fanden) havner i et bryllup i en landsbykro, og Mefistofeles tar […]

Les Mer...

Sagen er, at den amerikanske flåde har kommenteret tre videoer af mystiske luftobjekter, der oprindeligt blev omtalt i New York Times. Disse objekter synes at trodse kendte fysiske love, og militæret må nu indrømme, at de ikke ved, hvad de er. De bliver derfor kaldt “Unidentified Aerial Phenomena” – en anden betegnelse for UFO’er.

Les Mer...

Nat til onsdag skete en eksplosion i et pizzeria på Jyllingevej i København. Store deler af facaden er sprængt væk. Politiet har spærret af gaden.

Les Mer...