Kopierede/fra hoften

Den radikale politiker Özkan Ekiz er tæt forbundet til det dødelige bandeopgør, der udspillede sig i Ishøj i weekenden.

Søndag aften bliver den 22-årige tyrker Tayfun Kara dræbt i en kugleregn fra et maskingevær, da han sidder med nogle venner i sin sorte muskelbil. Politiet efterforsker skyderiet som en konflikt mellem indvandrerbander.

Den tyrkiske politiker Özkan Ekiz er grandonkel til det 22-årige skudoffer, og Ekiz afviser, at familiemedlemmet på nogen måder skulle være involveret i kriminalitet:

“Tayfun var uskyldig og var ikke indblandet i noget kriminelt,” erklærer den radikale Özkan Ekiz.

Den tyrkiske migrant har stået på stemmesedlen for Det Radikale Venstre til både folketings- og europaparlamentsvalget.

Özkan Ekiz oplyser, at familien er rejst til Tyrkiet for at planlægge begravelsen, der skal foregå i den landsby, som den tyrkiske klan stammer fra.

Venstrefløjen og venligboerne forlanger jævnligt, at unge tyrkiske mænd som Tayfun Kara utvetydigt skal kaldes for ‘danskere’. Men hvorfor skal det 22-årige drabsoffer begraves i en landsby i Tyrkiet, hvis vedkommende er dansker?

Hvis Tayfun Karas hjemland er Danmark, burde han vel blive begravet i Danmark? Svaret giver desværre sig selv. Tyrkerne bor i Danmark for at udnytte velfærd og sociale goder. Men i de tyrkiske klaners sjæl, hjerte og tanker lever de 100 procent i Tyrkiet.

ANNONSE

Det er en dødelig bandekonflikt mellem to kriminelle indvandrergrupper, der spøger i kulissen vedrørende skuddrabet på 22-årige Tayfun Kara og andre episoder i Storkøbenhavn. Skuddramaet har nu ført til visitationszoner i tre politikredse i hovedstadsområdet.

Den radikale politiker Özkan Ekiz fortæller, at hans kusines nevø er en af indvandrerkommunen Ishøjs mest værdsatte borgere:

“Han (Tayfun Kara, red.) har sit eget transportfirma, kommer fra en god familie og var elsket af alle. Der er ikke nogen, der kender ham her i byen, som kan sige noget negativt om ham,” siger Özkan Ekiz

Regnskaber fra Tayfun Karas transportfirma viser dog en forsvindende lille omsætning de seneste år.

Politiet arbejder nu på at afdække om, den afdøde tyrker Tayfun Kara har været involveret i kriminalitet og medlem af en indvandrerbande.

“Han var på ingen måde banderelateret og har aldrig bevæget sig i det miljø,” siger Özkan Ekiz, der har været kandidat til både folketinget og Europa-Parlamentet for Det Radikale Venstre

Tiden vil vise om, den muslimske politiker Özkan Ekiz taler med to tunger.

Se også
Morten Østergaard ‘s smukke tale til kernevælgerne

ANNONSE